ΑΡΚΑΔΙΑ. Ο Χαράλαμπος Ζιωτόπουλος 45 χρόνων, αγνοείται από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Το αγροτικό του αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο κοντά στο Λεβίδι μία ημέρα μετά.

Φαίνεται πως οι συγχωριανοί του, τον «έδειχναν» ως υπαίτιο της φωτιάς που είχε ξεσπάσει σε μία αποθήκη στα κτήματα που νοίκιαζε η οικογένειά του και ανήκε σε άλλον χωρικό.

Οι συγγενείς του φοβούνται μήπως αρχικά θέλησε να φύγει από μόνος του από το «εμπρηστικό» περιβάλλον που δημιουργήθηκε και στην πορεία να συνέβη κάτι με τον άνθρωπο που πιθανότατα να τον βοήθησε.

«Την εκδοχή της αυτοχειρίας, που ακούστηκε από τις Αρχές, δεν θέλουν ούτε να τη σκέφτονται.»

Βίντεο – ντοκουμέντο…

Στο «Φως στο Τούνελ» έφτασε ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τη νύχτα της φωτιάς, την Παρασκευή στις 4 Νοεμβρίου. Κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει στις 8.30 το βράδυ ένα αγροτικό αυτοκίνητο να περνά έξω από την αποθήκη και να απομακρύνεται. Αμέσως μετά ξέσπασε η πυρκαγιά.

«Πήγαινε να καταθέσει για τη φωτιά και χάθηκε…»

O πατέρας του αγνοούμενου, Φάνης Ζιωτόπουλος, μίλησε στην εκπομπή από το χώρο της κατεστραμμένης αποθήκης.

«Πέρα από την κατάθεση που έδωσα εγώ, δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Έχω νοικιάσει τα γύρω χωράφια, περίπου τριάντα στρέμματα και δεν είχαμε πρόβλημα με κανέναν από το 2015 που ξεκινήσαμε να τα εκμεταλλευόμαστε. Ο Μπάμπης ήταν ένας φιλήσυχος νέος, νοικοκύρης και δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ στην κοινωνία. Τώρα τι έγινε εδώ, δεν μπορώ να ξέρω. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου, το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου», ανέφερε φανερά συγκινημένος ο πατέρας του αγνοούμενου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις