ΛΑΚΩΝΙΑ. Άμεσα αντέδρασε ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας ύστερα και από την επιστολή που απέστειλε Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, για τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και τη συνεχιζόμενη άσκοπη φύλαξη της εξοχικής κατοικίας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στον Κότρωνα της Μάνης.

Υπενθυμίζουμε πως το notospress έχει ζητήσει την απάντηση τόσο του υπουργού όσο και των δύο βουλευτών Λακωνίας της ΝΔ που είναι άλλωστε αυτοί που γνωρίζουν καλά τις ανάγκες των Αστυνομικών Υπηρεσιών στη Λακωνία.

Μεταξύ άλλων, ο Πατριωτικός Σύνδεσμος, αναφέρει: «Στο σπίτι της Μάνης θα μπορούσατε να βάλετε συναγερμό, κάμερες ή να πληρώσετε από την τσέπη σας για την προστασία του, όπως και ο τελευταίος φτωχός Μανιάτης, Λάκωνας, Έλληνας!!»

Η ανακοίνωση

«Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας ενώνει την φωνή του με την φωνή της λογικής και της ευθύνης για τον σεβασμό και την προστασία του λαού της Λακωνίας που ως άλλο SOS εκπέμπει προς τους υπευθύνους η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας.

Τα όσα αποκαλύπτονται για τις ελλείψεις προσωπικού στα αστυνομικά τμήματα του νομού μας είναι συγκλονιστικά, την ώρα που η λεγόμενη χαμηλή εγκληματικότητα, με θλιβερό πρωταγωνιστή κυρίως μέλη τής “ευάλωτης φυλής των Ρομά”, έχει θεριέψει, υπονομεύοντας την ασφάλεια στην καθημερινότητά μας, την περιουσία και τελικά την ποιότητα της ζωής στις πόλεις και τα χωριά μας. Αυτήν την ώρα ο προκλητικός και αλαζόνας συμπατριώτης μας υπουργός... Προστασίας τού …Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αποφασίζει να απασχολήσει οκτώ αστυνομικούς για να φυλάνε, όλο το 24ωρο, το έρημο εξοχικό του σπίτι σε χωριό της Ανατολικής Μάνης!!! Από τον περασμένο Σεπτέμβριο! Κάθε μέρα! Και τώρα στο καταχείμωνο!!

Πρώην αρχηγός της ΚΝΕ -Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος-, ο φέρελπις υπουργός της φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας και του αντινατιβιστή πολυπολιτισμικού πρωθυπουργού Μητσοτάκη, ζήλεψε μάλλον την δόξα των ιδεολογικών προτύπων του: “Εμείς (...οι super δημοκράτες!!!) να είμαστε πλούσιοι, ασφαλείς, …βασιλιάδες και ο λαός στην τύχη του”!!!

Έτσι που τα αστυνομικά τμήματα της Λακωνίας τα οποία δεν έχουν δυνατότητα να βγάλουν ούτε περιπολίες να επιβαρύνονται έτι περαιτέρω...

Πόσο βάρος να σηκώσουν οι φιλότιμοι, αλλά όλο και πιο λίγοι, αστυνομικοί του νομού μας και η τοπική τους διοίκηση;!

- Κύριε υπουργέ!

Η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι λάφυρο, ούτε security για σάς και το λοιπό, ξιπασμένο και μακριά από τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, πολιτικό προσωπικό τής δύσμοιρης Πατρίδας!

Στο σπίτι της Μάνης θα μπορούσατε να βάλετε συναγερμό, κάμερες ή να πληρώσετε από την τσέπη σας για την προστασία του, όπως και ο τελευταίος φτωχός Μανιάτης, Λάκωνας, Έλληνας!!

Απορίας άξιον θα ήταν με την ευκαιρία να πληροφορηθούμε πόσους συνολικά αστυνομικούς απασχολεί ο υπουργός για το σπίτι και το γραφείο του στην Αθήνα, για τις μετακινήσεις του, για την οικογένειά του κλπ.!! Θα φρίξουμε πραγματικά με τους αμετροεπείς …κοσμαγάπητους υπουργούς τής “κυβέρνησης των αρίστων”!! Κι Όλα αυτά επιβαρύνουν Εμάς τους φορολογούμενους απροστάτευτους προδομένους Έλληνες!!

Ως πότε;!

Για τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Λακωνίας

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Λουκάκος (ιατρός, Σκάλα)

Ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μπεμπέτσος (επιχειρηματίας, Σπάρτη)

Ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Δημακόγιαννης (εκδότης, Αδούλωτη Μάνη)»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις