ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Η Hosthub στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των οικοδεσποτών βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς, διοργανώνει συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των οικοδεσποτών και των ειδικών του κλάδου.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία συναντήσεις στην Αθήνα, στα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Καλαμάτα, στο Ναύπλιο, στη Θεσσαλονίκη, Πάτρα και στο Βόλο. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Λουτράκι, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, με θέμα «Πώς να αυξήσουμε κρατήσεις και έσοδα, γλυτώνοντας χρόνο και Χρήμα».

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub θα παρουσιάσει στατιστικά κρατήσεων βραχυχρόνιας μίσθωσης του 2022 για το Λουτράκι καθώς και προβλέψεις για το 2023, αναλύοντας στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές με βάση την εμπειρία της Hosthub από την λειτουργία 10.000 καταλυμάτων σε 87 χώρες. Επιπλέον, θα παρουσιάσει συνοπτικά την πλατφόρμα της Hosthub που βοηθά οικοδεσπότες να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλά κανάλια, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλυτώσουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες (όπως η καταχώριση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ) σε αυτόματες.

Η συνάντηση είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό τον σύνδεσμο:

https://www.hosthub.com/el/meetup-korinthos/?utm_source=notospress.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hosthub: https://www.hosthub.com/ και

support@hosthub.com.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις