ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Δείτε που δεν θα γίνει μάθημα λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» την Τετάρτη 8/2 στην Κορινθία.

Δήμος Κορινθίων

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κορινθίων, αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Δήμος Σικυωνίων

Λόγω των καιρικών φαινομένων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή , αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, όλα τα σχολεία του Δήμου Σικυωνίων (βρεφικοί, παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια) θα είναι κλειστά.

Δήμος Βέλου Βόχας

Με απόφαση Δημάρχου και σε συνέχεια του έκτακτου δελτίου καιρού της ΕΜΥ, που αφορά την συνέχιση των χαμηλών θερμοκρασιών, κλειστές θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βέλου Βόχας (βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια).

Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή οι τελευταίες μετεωρολογικές προγνώσεις είναι δυσμενείς και για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία προσέγγισης των μαθητών από τις ορεινές Τοπικές Κοινότητες στις σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου , αύριο Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Βλάση Τσιώτου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Νεμέας

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα, τα σχολεία Α/μιας και Β/μιας εκπαίδευσης και ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου Νεμέας τη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, θα λειτουργήσουν από τις 10.00 π.μ.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 6944565468 (Σελλάς Γεώργιος) &6947020698 (Γιαννακόπουλος Αποστόλης).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις