ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Καλαμάτας, αύριο Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου. Στο Ιστορικό Κέντρο, στις 2 το μεσημέρι θα διοργανωθεί γλέντι στην πλατεία Αγίων Αποστόλων, στο πλαίσιο της οποίας ορχήστρα θα διασκεδάσει το κοινό.

Στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 11 το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, στα κρεοπωλεία της Κ.Α.Κ. και πλησίον του νέου διαμορφωμένου αίθριου χώρου, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις το μεσημέρι στον Άρι, στη Θουρία, στον Ανεμόμυλο, στις Πηγές και το απόγευμα στην Άνθεια.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου υπήρξε ενημέρωση για τις προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις, κάλεσμα συμμετοχής προς τους πολίτες, απηύθυνε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις Παντελής Δρούγας και το μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε. Φάρις Κέλλυ Φερέτου, η καλλιτεχνική διευθύντρια της Δημοτικής Σχολής Χορού Θώμη Σταμούλη, εκπρόσωποι μουσικών που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, αλλά και μέλη του ΣΕΟ Καλαμάτας που αναφέρθηκαν στο παραδοσιακό γαϊτανάκι που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή στην Κεντρική Πλατεία Βασ. Γεωργίου στην Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις