ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Η Τζουλιάνα – Λουκρίσια Ρόμπινσον, κόρη του Ντέιβιντ και της Λουκρίσια Ρόμπινσον που χάθηκαν μυστηριωδώς με το αυτοκίνητό τους στη Μεθώνη, μίλησε εκ νέου στο «Φως στο Τούνελ», ζητώντας να γίνουν νέες έρευνες σε απόκρημνα σημεία.

«Κανείς δε μου έχει πει κάτι νεότερο, το μόνο που μου λένε είναι ότι οι έρευνες συνεχίζονται και ότι θα με ενημερώσουν αν βρούνε κάτι, αλλά πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα. Γνωρίζω πως είναι νεκροί. Ξέρω πως άφησαν το σπίτι. Τους ξέρω απέξω και ανακατωτά. Αν ήταν να πάνε σε κάποιο μέρος, θα μου το έλεγαν.

»Μπορώ να σας πω πάρα πολλά μέρη στα οποία τους άρεσε να πηγαίνουν. Οπουδήποτε με ερείπια, σε όποιο μέρος χρονολογείται από την κλασική εποχή, τη μινωική ή τη μυκηναϊκή, λάτρευαν τέτοιου είδους μέρη. Αλλά δεν πρόκειται να είναι εκεί.

»Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά. Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω στη φαντασία ότι είναι κάπου ζωντανοί, αλλά δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής.

«Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο και το αμάξι δεν εντοπίστηκε. Οπότε πρέπει να ήταν σε κάποιον παράδρομο ή σε κάποιο σημείο που δεν καλυπτόταν από κάμερες.

»Αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως βρήκαν μία απότομη στροφή και έπεσαν από τον γκρεμό. Αυτό που θα ερευνούσα, θα ήταν σε κάποιον παράδρομο και οπουδήποτε υπάρχει απότομος γκρεμός».

Μιλώντας για το σημείωμα που φαίνεται να άφησαν πίσω οι γονείς της για εκείνη, είπε:

«Δεν το έχω δει, αλλά η φρασεολογία και ο τρόπος που το έγραψαν, είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενα από εκείνους. Είναι αυτοί… Είναι ο τρόπος που οι γονείς μου θα έλεγαν κάτι.

»Το μόνο που ελπίζω είναι πως κάποιος θα βρει τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ή το οτιδήποτε, δεν ξέρω… Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις