ΣΠΑΡΤΗ. Πλήθος κόσμο υ υποδέχτηκε τον Γραμματέα της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλο στη μαζική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λακωνίας, τη Δευτέρα (20/2), στη Σπάρτη.

  • Κοινωνικό κράτος και μη προνομιούχοι

Κατά την ομιλία του ο Ανδρέας Σπυρόπουλος επεσήμανε ότι «..ένα ισχυρό ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ θα σημαίνει ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, σεβασμός στη Διαφάνεια, τη Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς καθώς και δίκαιη ανακατανομή του πλούτου προς όφελος των μη προνομιούχων».

  • Έναρξη προεκλογικού αγώνα - Το ψηφοδέλτιο

Παράλληλα επισημοποίησε με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες εκλογές και κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας κήρυξε επίσημα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Οι υποψήφιοι-ες βουλευτές στον χαιρετισμό τους δεσμεύτηκαν στους Λάκωνες για έναν έντιμο αγώνα, με ενότητα, διάθεση για προσφορά & όραμα για τον τόπο μας.

Θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν σε κάθε Λάκωνα/αινα ,το σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα και τις προοδευτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ως λύση απέναντι στο πολιτικό αδιέξοδο που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Οι υποψήφιοι-ες θα είναι:

Ο αγώνας για την επανάκτηση της βουλευτικής έδρας για το ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία ξεκίνησε», λένε στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λακωνίας…