ΠΑΤΡΑ. Ήταν πιθανότατα η πιο τυχερή του μέρα στην Πάτρα. Το λαχείο που αγόρασε από πλανώδιο πωλητή ήταν αυτό που κέρδιζε. Σύντομα οι τραπεζικές του καταθέσεις θα αυξηθούν και ο ίδιος βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Ο τυχερός αριθμός είναι 32114 και το λαχείο πουλήθηκε από το πρακτορείο «Θησαυρός» του Βλάσση Μπαλασσόπουλου δια μέσω του λαχειοπώλη Άγγελου Τζουανόπουλου. Τα κέρδη αγγίζουν τα 50.000 ευρώ.

Από τις αρχές της χρονιάς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις Πατρινών που έχουν ευνοηθεί από την τύχη και έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά σε κληρώσεις λαχείων. Στις αρχές του μήνα στη 2η κλήρωση του παιχνιδιού, το τυχερό Τρίδυμο, που πωλήθηκε στην Πάτρα, μοίρασε συνολικά κέρδη 657.300 ευρώ.

Στην 4η κλήρωση, ο Α’ λαχνός Τριδύμου, που πωλήθηκε στο Αγρίνιο, μοίρασε συνολικά κέρδη 250.000 ευρώ, ενώ ο Γ’ λαχνός Τριδύμου, που πωλήθηκε επίσης στο Αγρίνιο, μοίρασε συνολικά κέρδη 25.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ένα μήνα πριν, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου δέκα Πατρινοί κέρδισαν τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις