ΣΠΑΡΤΗ. Τα συλλυπητήριά τους προς τις οικογένειες των θυμάτων τού «τραγικού εγκλήματος στα Τέμπη» εκφράζουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι των Τμημάτων Φυσικοθεραπείας, Ψηφιακών Συστημάτων και Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, που εδρεύουν στη Σπάρτη.

Μάλιστα, η Γενική Συνέλευση των τριών Τμημάτων, αποφάσισε:

  • «8/3/2023 και τα τρία Τμήματα είναι κλειστά!
  • 8/3/2023 συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση που θα ξεκινήσει στις 11:00 από το Πάρκο του ΟΤΕ και στο απογευματινό συλλαλητήριο στις 19:00, στην κεντρική πλατεία»

«Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των τμημάτων Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Ψηφιακών Συστημάτων και Φυσικοθεραπείας Σπάρτης:

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι των Τμημάτων Φυσικοθεραπείας, Ψηφιακών Συστημάτων και Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού εγκλήματος στα Τέμπη. Ταυτόχρονα με τη βαθιά μας θλίψη όμως, ξεχειλίζουμε από οργή και αγανάκτηση γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ευθύνες για τον άδικο χαμό των συμφοιτητών μας, ότι πρόκειται για έγκλημα και όχι για ατύχημα. Γιατί δεν άκουσαν τους ίδιους τους εργαζόμενους στον χώρο, που εδώ και καιρό προειδοποιούσαν ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για να μη γίνει ατύχημα. Γιατί για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι τα κέρδη μίας εταιρίας είναι πιο σημαντικά από την ανθρώπινη ζωή. Αυτές τις μέρες δεν μπορούμε και δε θέλουμε να σωπάσουμε! Το οφείλουμε τόσο σε αυτούς που έφυγαν όσο και σε αυτούς που μένουν πίσω. Γι’ αυτό θα κάνουμε ό,τι περνάει από τις δυνάμεις μας, ώστε το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί και να μην επαναληφθεί. Στο πλαίσιο αυτό και μετά τη Γενική Συνέλευση και των τριών Tμημάτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα 7/3/2023 στο αμφιθέατρο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού αποφασίστηκε:

  • 8/3/2023 και τα τρία Τμήματα είναι κλειστά!
  • 8/3/2023 συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση που θα ξεκινήσει στις 11:00 από το Πάρκο του ΟΤΕ και στο απογευματινό συλλαλητήριο στις 19:00, στην κεντρική πλατεία

Καλούμε όλους τους φοιτητές να βρίσκονται το πρωί στις σχολές τους για να προετοιμάσουμε τη συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις!

Το μάθημα, την Τετάρτη, γίνεται στους δρόμους, όχι στις Σχολές μας!

Σχολές κλειστές!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις