ΠΑΤΡΑ. Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πατρών μετά από επίθεση που δέχθηκε από αδέσποτο σκυλί έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Ψαθόπουργου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα pelop.gr o δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσιμπούκης ήταν θύμα της επίθεσης ενός αδέσποτου σκύλου, από τις δεκάδες που κυκλοφορούν στην περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή αυτή ήταν η δεύτερη φορά που του επιτίθεται αδέσποτο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο (11/3) όταν ο κ. Τσιμπούκης επέστρεφε στο σπίτι του με την σύζυγό του και διαπίστωσε πως ένα αδέσποτο σκυλί είχε σφηνώσει στα κάγκελα της εξώπορτας του σπιτιού.

Καθώς δεν βρήκε ανταπόκριση από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, προσπάθησε ο ίδιος να κόψει μέρος του πλέγματος που είχε τοποθετήσει στα κάγκελα για να βοηθήσει το ζώο να απεγκλωβιστεί, ωστόσο το ζώο αντέδρασε και γυρνώντας αστραπιαία το κεφάλι του, δάγκωσε το δάχτυλο του χεριού του δημοτικού συμβούλου.

Ο κ. Τσιμπούκης μετέβη άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του δόθηκε ορός και αντιβίωση, ενώ ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και η Πυροσβεστική, η οποία τελικά απεγκλώβισε το σκυλί.

Ο δημοτικός σύμβουλος επεσήμανε ότι τα περιστατικά είναι συχνά στην περιοχή, μάλιστα ο ίδιος έχει προσπαθήσει με κάθε μέσο να προστατεύσει το περιβάλλον χώρο του σπιτιού του από …εισβολές αδέσποτων ζώων, ενώ και ο πρόεδρος του χωριού έχει καταφύγει στον Εισαγγελέα για τα δεκάδες αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στην περιοχή του Ψαθόπυργου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις