ΛΑΚΩΝΙΑ. Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας έκοψε τη Βασιλόπιτά της, την Παρασκευή (10/3) στο εστιατόριο «Ο ΚΑΒΟΣ» ΛΙΑΚΑΚΟΣ, στο Βαλτάκι του Δήμου Ευρώτα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγγελής Κουτσομιχάλης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, τύχη και ευτυχία. Δίπλα του η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Αδαμαντία Βαγιακάκου εξέφρασε της δικές της ευχές και εν συνεχεία ζήτησε την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των θυμάτων των Τεμπών..

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκος Γρηγόρης , ο επί σειρά ετών πρώην Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ντέρος Αθανάσιος , ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λακωνίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Κουβούσης Δημήτριος , ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας κ. Λαλούσης Παναγιώτης , ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Τσιγαρίδης Βασίλειος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λακωνίας κ. Σταματάκος Μιχαήλ και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών αρχικά και μετέπειτα Προστασίας του Πολίτη, Αντιστράτηγο εν Αποστρατεία κ. Φιλιππάκο Τζανέτο.

Πέραν των προαναφερόμενων, δυναμική παρουσία έδωσαν τόσο οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ένωσης, μέλη μας και πολίτες της τοπικής κοινωνίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκο Γρηγόρη για την άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε αίτημα μας και επίσης στον πρώην Πρόεδρο της Ένωσης κ. Ντέρο Αθανάσιο για την πολυετή προσφορά του στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο Συνδικαλιστικό Κίνημα επί σειρά ετών.

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας ευχαριστεί εγκαρδίως όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευχόμαστε ως Έλληνες αστυνομικοί το 2023 να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά όλες τις προκλήσεις στο διαρκή αγώνα μας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις