ΣΠΑΡΤΗ. Με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, την Τετάρτη 22/3(19:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων τού Διοικητηρίου Π.Ε. Λακωνίας.

Θέματα

1ο: Περί καθορισμού αρδευτικής περιόδου έτους 2023 σε Κοινότητες του Δήμου Σπάρτης και καθορισμού θέσεων, καθηκόντων και αμοιβής υδρονομέων άρδευσης

Εισηγ.: Θεμιστοκλής Πατσιλίβας

2ο: Ορισμός δικαιούχων – προσδιορισμός αποζημίωσης Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 119 του Ν.5003/22 και την αριθ.11836/17-04-2018 ΚΥΑ

Εισηγ.: Ελένη Δαράκη

3ο: Περί αντικατάστασης εκπροσώπου του Δήμου Σπάρτης στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για τη μελέτη «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης -7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης»

Εισηγ.: Γεωργία Δεδεδήμου

4ο: Περί αντικατάστασης εκπροσώπου του Δήμου Σπάρτης στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σπάρτης και της Εταιρείας «Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕ-Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» για το έργο «Τεχνική –Διοικητική Υποστήριξη των Υπηρεσιών του Δήμου στην εκπόνηση μελετών και ωρίμανση έργων».

Εισηγ.: Γεωργία Δεδεδήμου

5ο: Περί αντικατάστασης εκπροσώπου του Δήμου Σπάρτης στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Σπάρτης και της Εταιρείας «Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕ- Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» για την «Τεχνική Υποστήριξη υλοποίησης του έργου «Βιοκλιματική Αναβάθμιση ΞΕΝΙΑ Σπάρτης και μετατροπή σε Κέντρο Πολιτιστικών, Τουριστικών και Διοικητικών Δραστηριοτήτων».

Εισηγ.: Γεωργία Δεδεδήμου

6ο: Περί αντικατάστασης εκπροσώπου του Δήμου Σπάρτης στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Σπάρτης».

Εισηγ.: Γεωργία Δεδεδήμου

7ο: Αντικατάσταση μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

Εισηγ.: Γεωργία Δεδεδήμου

8ο: Αντικατάσταση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης

Εισηγ.: Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου

9ο: Αντικατάσταση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης

Εισηγ.: Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου

10ο: Αντικατάσταση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης»

Εισηγ.: Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου

11ο: Αντικατάσταση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης»

Εισηγ.: Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου

12ο: Περί έγκρισης ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2022

Εισηγ.: Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου

13ο: Περί έγκρισης της αριθ.7/2023 κυκλοφοριακής μελέτης «Τοποθέτηση αναλαμπόντων φανών και σήμανσης για την προστασία των πεζών στην Κοινότητα Βρεσθένων Δήμου Σπάρτης»

Εισηγ.: Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου

14ο: Περί ορισμού τριμελούς επιτροπής παραλαβής των εκμισθωμένων χώρων του αεροδρομίου Σπάρτης (Λευκόχωμα)

Εισηγ.: Δεδεδήμου Γεωργία

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις