ΛΑΚΩΝΙΑ. Μια σημαντική διάκριση και επιβράβευση κατέκτησε ο συμπολίτης μας Κώστας Κορωνιός στον κορυφαίο Επιστημονικό Φορέα Μάνατζμεντ και Διοίκησης στην Ευρώπη. Με εκλογή τοποθετείται εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάνατζμεντ για την περίοδο 2023-2026.

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Management ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί τον κορυφαίο ακαδημαϊκό και επιστημονικό φορέα σχετικά με την επιστήμη της Διοίκησης και του Μanagement στην Ευρώπη, καθώς και έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους παγκόσμια.

Στόχος της ακαδημίας είναι η προαγωγή, η διάδοση και τη ανάπτυξη των αρχών και της έρευνας της επιστήμης του Management σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο. Μέλη της ακαδημίας αποτελούν διακεκριμένοι επιστήμονες, καθηγητές και ερευνητές από 49 και πλέον χώρες της Ευρώπης αλλά και των υπολοίπων ηπείρων.

Ο Κώστας Κορωνιός αναφέρει σχετικά:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εκλογή μου στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάνατζμεντ για την περίοδο 2023-2026.

Ευχαριστώ θερμά το σύνολο του Ακαδημαϊκού και Επιστημονικού Προσωπικού της Ακαδημίας για την εκπεφρασμένη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και την υποστήριξη της ανάδειξής μου ως εθνικού εκπροσώπου.

Η θέση αυτή στον κορυφαίο Επιστημονικό Φορέα Μάνατζμεντ και Διοίκησης στην Ευρώπη είναι για μένα ύψιστη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη.

Δεσμεύομαι να εκπροσωπώ την Ελληνική Ακαδημαϊκή και Ερευνητική Κοινότητα στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάνατζμεντ, με τις αξίες και τα ιδανικά, που με χαρακτηρίζουν. Είναι ώρα δουλειάς

«It is a special honor for me to be elected as the representative of Greece in the European Academy of Management for the period 2023-2026.

I sincerely thank all the Academic and Scientific members of the Academy for their expressed confidence in me and their support for my emergence as a national representative.

This position in the European Academy of Management is for me the highest honor but also a great responsibility. I promise to represent the Greek Academic and Research Community at the European Academy of Management, with the values ​​and ideals that characterize me. It's work time!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις