ΣΠΑΡΤΗ. Σε απάντηση σχολίου του Notospress.gr τρείς αντιδήμαρχοι Σπάρτης οι κ.κ. Ζαχαράκη, Παπανικολάου και Τριτάκης ξεκαθαρίζουν ότι αφενός εγκρίνουν ανεπιφύλακτα τη δημαρχία Δούκα και στηρίζουν την δημοτική αρχή και αφετέρου, όπως προκύπτει, θα είναι και πάλι υποψήφιοι.

Το σχόλιο του Notospress

«Οι ζυμώσεις εντείνονται στους δημοτικούς συνδυασμούς για τις εκλογές στον δήμο Σπάρτης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και εν ενεργεία αντιδήμαρχοι δεν αποκλείουν την κάθοδό τους σε νέο ψηφοδέλτιο. Για παράδειγμα οι κ.κ. Παπανικολάου και Τριτάκης έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, δεχθεί πρόταση από επικεφαλής νέας παράταξης και φέρονται να έχουν συμφωνήσει. Επίσης η αντιδήμαρχος Ζαχαράκη έχει δεχθεί, κατά πληροφορίες, πρόταση που δεν την αφήνει αδιάφορη, είναι γενικά προβληματισμένη, αν και όπως δηλώνει έχει σημαντικό έργο να διαχειριστεί στον δήμο μέχρι και την τελευταία στιγμή».

Τι απαντούν οι αντιδήμαρχοι

Η κ Ζαχαράκη μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η συνείδηση μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να συζητώ οποιαδήποτε πρόταση για μελλοντικές εκλογές…». Η κ. Παπανικολάου σημειώνει: «Συνεχίζω να στηρίζω την παράταξη «Σπάρτη Δήμος που μας Αξίζει» προχωρώντας με συνοχή, σύμπνοια και απόλυτη στήριξη του επικεφαλής μας δημάρχου Σπάρτης κ Πέτρου Δούκα…». Ο κ. Τριτάκης επισημαίνει: « Όπως το 2019 έτσι και σήμερα, θεωρώ ότι η καλύτερη υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου της πόλης μας ήταν και είναι του κου Πέτρου Δούκα…»

Όπως προκύπτει οι 3 αντιδήμαρχοι εκτιμούν ως επιτυχημένη και εποικοδομητική τη δημαρχία Δούκα και στηρίζουν ανεπιφύλακτα αλλά και θα είναι παρόντες στο πλευρό του δημάρχου στην εκ νέου διεκδίκηση του Δήμου.

Στο εξής απομένει στους επικεφαλής άλλων Παρατάξεων να εξηγήσουν πως διαμόρφωσαν την εντύπωση ότι συζητούν με τους αντιδημάρχους και μάλιστα καταλήγουν σε συμφωνία.

Από τις απαντήσεις που μπορείτε να διαβάσετε αυτούσιες προκύπτει αβίαστα ότι οι κ.κ. Ζαχαράκη, Παπανικολάου και Τριτάκης αποτελούν τον βασικό πυρήνα της παράταξης του Πέτρου Δούκα. Επιδεικνύουν αξιοθαύμαστη σταθερότητα, πρωτόγνωρη ετοιμότητα στην απάντησή τους και φυσικά αντιλαμβάνονται και αυτοί και όλοι εμείς ότι είναι έτοιμοι να τεκμηριώσουν την νέα πρόταση Δούκα να εκλεγεί και να είναι εκ νέου δήμαρχος της Σπάρτης έως το 2028.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις