ΠΥΡΓΟΣ. Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (2/5) η ορκωμοσία των πρώτων εννέα εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Πύργου, οι οποίοι εντάσσονται πλέον στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου. Παράλληλα, ανανεώθηκε η σύμβαση ορισμένου χρόνου για τρεις υπαλλήλους, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η ορκωμοσία των επόμενων υπαλλήλων της δομής η οποία ενισχύεται με 19 συνολικά μόνιμους εργαζόμενους.

Η ορκωμοσία έγινε από τον αναπληρωτή Δήμαρχο Γιάννη Αργυρόπουλο, ο οποίος καλωσόρισε και επίσημα το προσωπικό, τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη, καλή και παραγωγική θητεία, τονίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια, στηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν επίσης ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς και η προϊσταμένη των Διοικητικών Υπηρεσιών Σοφία Ζάγκλη.

Ο κ. Αργυρόπουλος, τόνισε ότι οι αγώνες - δύο δεκαετιών σχεδόν - των εργαζομένων έλαβαν τέλος, μαζί με την αγωνία τους και με την ενσωμάτωσή τους στο δυναμικό του δήμου διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του προγράμματος. «Ως Δημοτική Αρχή είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και από το έργο σας και από την αμεσότητα που έχετε με τους πολίτες. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, κι ακόμη καλύτερα. Απ’ όλους εμάς θα έχετε όλη τη στήριξη που χρειαζόσαστε για το έργο σας. Καλή δύναμη σας εύχομαι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι εννέα υπάλληλοι που μονιμοποιήθηκαν είναι οι: Ιωάννης Σαργέντης, Αθηνά Κλάδη-Κοντζαλή, Ελευθερία Αναγνωστοπούλου, Χριστίνα Λιβάνου, Αγγελική Λαμπροπούλου, Μαρία Κούτσικου, Ανδρέας Πέρρας, Αγγελική Μανωλέρη, Αικατερίνη Πουρνάρα. Οι υπάλληλοι που, σύμφωνα με το νόμο υπέγραψαν διετή σύμβαση με δυνατότητα παράτασης είναι οι: Ρούλα Ευθυμιοπούλου, Μαρία Σταυροπούλου και Ευφροσύνη Καριώρη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις