ΠΑΤΡΑ. Ένιωσε πως θα πεθάνει στα χέρια τού επί χρόνια συντρόφου της τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στην Πάτρα. Τη χτυπούσε αλύπητα, την έστειλε στο νοσοκομείο και δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο. Όταν, δε, είχαν χωρίσει, είχε χτυπήσει μία άλλη κοπέλα, την Αγγελική, μέσα στο νοσοκομείο.

Η 31χρονη φοβάται να γράψουμε καν το μικρό της όνομα. Ο σύντροφός της, γνωστός από τα κυκλώματα της νύχτας, με φυλακίσεις και επεισόδια, απασχολεί συχνά την Αστυνομία. Κι ενώ τα άλλα μέλη της οικογενείας του όχι απλά δεν έχουν δώσει την παραμικρή αφορμή για «συζητήσεις», αντίθετα είναι ενεργά στελέχη της κοινωνίας, αυτός δείχνει ν’ αποτελεί τη θλιβερή εξαίρεση, από τη μία με τη χρήση ουσιών κι από την άλλη με το οξύθυμο του χαρακτήρα του.

Η 31χρονη εξιστορεί στην «Πελοπόννησο» τι έγινε: «Ηταν μεσάνυχτα προς 1 τα ξημερώματα Κυριακής. Ημουν σπίτι του και άρχισε να με ρωτά διάφορα για τους 8 μήνες που είχαμε χωρίσει. Νευρίασε. Αρχισε να πετά πράγματα. Εσπασε μία καρέκλα και με το πόδι με χτύπησε δυνατά στο χέρι. Ούρλιαζα. Με πέταξε κάτω κι άρχισε να με χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο μου το σώμα και το πρόσωπο. Κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι να με σφάξει, αλλά ευτυχώς μπήκε στη μέση ο μικρότερος αδελφός του. Με έσωσε το παιδί και τον ευχαριστώ. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι. Κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν άκουσε τις σειρήνες, σκαρφάλωσε σε ένα μπαλκόνι και έφυγε. Οι αστυνομικοί με βρήκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Με έβαλαν μέσα στο περιπολικό και μεταφέρθηκα στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ήμουν πολύ άσχημα!».

Η 31χρονη πήγε, εν συνεχεία, στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και λίγο αργότερα άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον δράστη. Τον είχαν μέσα στα κρατητήρια, αλλά δεν του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο.

Η 31χρονη λέει πως όσο ήταν κρατούμενος, την απειλούσε με μηνύματα sms και τηλέφωνα. «Θα σε σκοτώσω όταν βγω. Θα κάτσω μέσα δέκα χρόνια, είκοσι, δεν με νοιάζει» της έλεγε.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε, χθες, στην Εισαγγελία Πατρών, αλλά δεν του ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριοριστικό όρο να μην την πλησιάζει στα 100 μ. Οπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, ήταν από την επήρεια φαρμάκων και στον τσακωμό δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Ο 36χρονος στην Εισαγγελία συνάντησε… «από μακριά» την 31χρονη. Της έκανε μία ειρωνική κίνηση με το δάχτυλό του. «Ολα εντάξει».

Θα δικαστεί στις 16 Μαΐου και μέχρι τότε η γυναίκα δηλώνει πως φοβάται ακόμη και να πηγαίνει στη δουλειά της, μήπως κάπου… της την έχει «στήσει». Μόνο τα σπίτια τους είναι… σχεδόν απέναντι!

«Θέλω να τον κλείσουν μέσα. Θα με σκοτώσει. Εχει παραβιάσει όλους τους περιοριστικούς όρους στο παρελθόν. Σε αυτόν θα σταματήσει; Απείλησε τον πατέρα μου, ζω με την αδελφή μου που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, απειλεί τις φίλες μου, με έχει χτυπήσει και στο παρελθόν. Φταίω κι εγώ. Ενιωθα εγκλωβισμένη και κάποιες φορές είχα γυρίσει μόνη μου κοντά του. Αλλες πάλι ένιωθα φόβο και γύριζα. Η σχέση μας ήταν μακροχρόνια. Ακόμη και όταν ήταν στη φυλακή. Ομως αυτό που συνέβη ξεπερνά τα πάντα. Μπορεί και να με σκότωνε. Κινδυνεύω ακόμη. Νιώθω ότι κινδυνεύω»!

Η γυναίκα θα εξετασθεί αύριο από την ιατροδικαστή Πατρών, Αγγελική Τσιόλα. Πονάει σε όλο της το σώμα, ενώ τρέμει στην ιδέα ότι θα ξανασυναντήσει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις