ΛΑΚΩΝΙΑ. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία νέων ανθρώπων σε χωριά του Πάρνωνα. Η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου, υποψήφια βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ., συνεχίζει την περιοδεία της σε Απιδιά, Άγιο Δημήτριο και Νιάτα. Εκεί συναντά νέους κατοίκους και αυτό της δίνει τη δύναμη στην προσπάθειά της. Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου «οι αγώνες που κάνει γίνονται για ανθρώπους που έχουν προοπτική και μέλλον στη Λακωνία. Τα προγράμματα για νέους αγρότες και κτηνοτρόφους είναι ένας τομέας στον οποίο η Μαρία υποσχέθηκε ότι θα δώσει νέα πνοή και δύναμη. Διαπίστωσε ότι οι νέοι άνθρωποι υποστηρίζουν νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Ζήτησε λοιπόν και πιστεύει ότι θα πάρουν, η Νέα Δημοκρατία και η ίδια, την ψήφο των νέων ανθρώπων για μια καλύτερη Ελλάδα. Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν συγκινητική!»

Πρόγραμμα Πέμπτη 11-5-23

Την Πέμπτη 11 Μαΐου η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή-Χαντζάκου θα επισκεφθεί τους Γοράνους τη Βασιλική, την Άρνα, τη Μελιτίνη, τη Λεμονιά και την Πετρίνα.

Πρόγραμμα Παρασκευή 12-5-23

Την Παρασκευή 12 Μαϊου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Γύθειο τον Πλάτανο το Σιδηρόκαστρο, τον Καρβελά, τη Μυρσίνη, τα Κονάκια, το Αρχοντικό, τη Μέλισσα, τα Κόκκινα Λουριά, το Σελεγούδι την Καστάνια και τον Άγιο Νικόλαο.

Πρόγραμμα Σάββατο 13-5-23

Το Σάββατο 13 Μαϊου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Έλος το Αστέρι τη Γλυκόβρυση, τον Άγιο Ιωάννη Γλυκόβρυσης και τον Βλαχιώτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις