ΑΧΑΪΑ. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), Γεώργιος Βαγενάς και το Μέλος του Δ.Σ. Γεώργιος Λευκαδίτης, συναντήθηκαν την Παρασκευή (12/5), στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με δύο υποψηφίους Βουλευτές Ν. Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, είχαν συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη, Διαμαντόπουλο Παναγιώτη και Μπεκατώρου Αργυρώ καθώς και με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας εκλογικής επιτροπής, Γραμματικόπουλο Γεράσιμο, με τους οποίους συζήτησαν τα αιτήματα της Ο.Ε.ΕΣ.Π., τα προβλήματα και τις ανησυχίες της μικρής και μικρομεσαίας επιχείρησης.

  • «Δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου»

Οι υποψήφιοι βουλευτές εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου και παρουσίασαν τις θέσεις τους και τις ενέργειες στις οποίες προτίθενται να προβούν την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. επέδωσε υπόμνημα με προτάσεις της Ομοσπονδίας για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου, το οποίο έχει ήδη κατατεθεί προς τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις