ΣΠΑΡΤΗ. Φωτιά και λάβρα ο σχολιασμός της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την παρουσία τού Πέτρου Δούκα σε διευρυμένη εκλογική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Λακωνίας, την Τρίτη (16/5 -13:30), στα Γραφεία της, στη Σπάρτη, και μάλιστα με τη συμμετοχή του Νίκου Χαρδαλιά, επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας..

Θέμα ημερήσιας διάταξης, οι «Εθνικές Εκλογές 2023».

  • Δίπλα δίπλα με τον Χαρδαλιά ο Δούκας

Υπενθυμίζουμε πως ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία τον Φεβρουάριο του 2022, ύστερα από τις δηλώσεις του για τις πυρκαγιές του 2007, στην Ηλεία, σύμφωνα με τις οποίες, «το 2007 η κυβέρνηση της ΝΔ άλλαξε το κλίμα μετά από τις φονικές πυρκαγιές, επειδή μοίραζε λεφτά με τσάντες... σε όποιον μιλούσε ελληνικά».

Η ανακοίνωση

«Δεύτερη καταδρομική επίσκεψη του επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Νίκου Χαρδαλιά. Δεξιά του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ εξ ευωνύμων η έκπληξη ο κ. Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός, επανεντάχθηκε άραγε στη ΝΔ μετά την διαγραφή του; Πιθανά να εξασφάλισε από την ΝΔ και το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Σπάρτης όπως ο ίδιος δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Και οι δύο άνδρες κατά κοινή ομολογία, είναι «των ειδικών αποστολών»

Πιθανόν να είναι η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσουν «να γυρίσουν το παιχνίδι» όπως το 2007 στην Ηλεία,

Πιθανά τους ανησύχησε η «κοσμοσυρροή» και το αδιαχώρητο στο αμφιθέατρο του πανεπιστήμιου με ομιλητή τον υπουργό της πλατφόρμας Κ. Πιερρακάκη.

Έχουμε στη Μάνη και εμείς πυρόπληκτους και αποκαΐδια, αγωνιούν να δουν να οδεύουν και σ’ αυτούς οι θαυματουργές σακούλες. Τους έχει γίνει ποια συνήθεια η αδιαφορία και η εγκατάλειψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη όλα αυτά τα χρόνια.

Κυριακή κοντή γιορτή, είναι σίγουρο ότι θα γυρίσει το παιχνίδι, αλλά προς την ΑΛΛΑΓΗ.

Οι Λάκωνες θα δώσουν την απάντησή τους, θα μετατρέψουν την οργή και τον θυμό τους σε ψήφο για να αλλάξει η ζωή τους, να ζουν με αξιοπρέπεια!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις