ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Την υποψηφιότητά του εκ νέου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα ανακοινώσει την Κυριακή το πρωί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Notospress o Παναγιώτης Νίκας αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού καθήκοντός του, την Κυριακή 21 Μαίου, θα ανακοινώσει στα ΜΜΕ την κάθοδό του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Έτσι ο Περιφερειάρχης βάζει ένα τέλος σε πλήθος σεναρίων απόσυρσής του και κυρίως στο σενάριο που ήθελε υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Βλάσση, υποψήφιο βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ.

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Νίκα θεωρείται βέβαιη όσο και η στοίχιση, από αύριο κιόλας, όλων των στενών συνεργατών του αντιπεριφερειαρχών και όχι μόνο.

Η αναμενόμενη υποψηφιότητα Νίκα δρομολογεί ήδη από σήμερα εξελίξεις τόσο στον χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο και σε όλα τα επίπεδα αυτοδιοίκησης στην Πελοπόννησο.

Δεν έχει καταστεί σαφές αν η υποψηφιότητα Νίκα έχει τελικά την έγκριση Σαμαρά, (μάλλον ναι) όπως επίσης δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο πρόεδρος των Δημάρχων και δήμαρχος Άργους - Μυκηνών θα διατηρήσει τη θέση του ενάντια στον Παναγιώτη Νίκα.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας θα σεβαστεί τις αποφάσεις της Μεσσηνιακής Γερουσίας, ο δήμαρχος Τρίπολης και ο δήμαρχος Κορίνθου ευθυγραμμίζονται πάντα την γραμμή του κόμματος όπως και ο δήμαρχος Σπάρτης που φέρεται να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Παναγιώτη Νίκα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις