ΣΠΑΡΤΗ. Η Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας «Οι Σπαρτιάτισσες» προσκαλεί τους συνδημότες σε δύο εκδηλώσεις:

  • Παρουσίαση του βιβλίου "Η κραυγή του Φεγγαριού", του συγγραφέα Θοδωρή Δεύτου από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, στο βιβλιοπωλείο ΔΩΡΙΚΟΝ, Κ. Παλαιολόγου 34, την Παρασκευή 9 Ιουνίου και ώρα 19:30 μ.μ..

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Α. Τζανετέα, Φιλόλογος, πρ. Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ο κ. Χ. Βασιλάκος, Φιλόλογος, Συγγραφέας. Επίσης, αποσπάσματα θα διαβάσει η Μυρτώ Βλάχου, Φιλόλογος, Βυζαντινολόγος και την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Μ. Αραπάκου, πρ. της ΝΚΓΛ.

  • Ποδηλατοδρομία με στόχο τη διάδοση ενός μηνύματος ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας και εκκίνηση την Κυριακή 11 Ιουνίου (20:00) από τον Άγιο Νίκωνα.

Στις 19:00, θα προηγηθεί ομιλία στην Πνευματική Εστία Σπάρτης με θέμα:
Α) Γυναικολογικοί καρκίνοι, σημασία της πρόληψης από τον κ. Σκαρτάδο Νικόλαο, Μαιευτήρα Χειρουργό Γυναικολόγο, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Β) Ψυχολογική στήριξη πασχόντων και φροντιστών από την κ. Στρατάκου Γεωργία, Ψυχολόγο, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων.

Προαιρετική συμμετοχή 8 € στην ποδηλατοδρομία

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η συμμετοχή των 8 ευρώ είναι προαιρετική. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν επιτρέπονται με ποδήλατο και κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύονται.

Ελάτε να ενωθούμε με πολλά σημεία της Ελλάδας. Τρέξε-Περπάτησε-Κάνε ποδήλατο-Ενημερώσου», λένε οι «Σπαρτιάτισσες»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις