ΠΑΤΡΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης απέκτησαν 3 παιδιά στην Πάτρα, που χάθηκαν πρόωρα, αναπάντεχα και ανεξήγητα. Η 33χρονη κατηγορείται ότι τα σκότωσε και ο 31χρονος στηρίζει το κατηγορητήριο. Μέχρι σήμερα δεν έχουν χωρίσει τυπικά. Αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί αύριο, όταν θα συζητηθεί η αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει ο πατέρας των τριών κοριτσιών. Ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο, ώστε να κάνει τα επόμενα βήματα στη ζωή του.

Σίγουρη για την αθώωση της δηλώνει σε άτομα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flamis.gr, κάνει μάλιστα σχέδια επανασύνδεσης με τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ δεν μιλά καθόλου για τα τρία νεκρά παιδιά της.

Την ίδια ώρα όμως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει άλλα σχέδια. Από το πρωί της Τετάρτης 31 Μαϊου βρίσκεται στην Πάτρα. Πήρε άδεια από την εργασία του στην Αθήνα καθώς την Παρασκευή 2 Ιουνίου συζητείται η αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει σε βάρος της εν διαστάσει φυλακισμένης συζύγου του.

Χθες το πρωί ο Μάνος Δασκαλάκης επισκέφθηκε τον τάφο της Τζωρτζίνας στα Συχαινά. Καθάρισε το μνήμα, άναψε το καντήλι, κάθισε αρκετά λεπτά στην αγαπημένη του κόρη. Είναι γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην Τζωρτζίνα του.

Στο μεταξύ, στη δικαστική υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, τα έβαλε πάλι με τους γιατρούς της Πάτρας. Δήλωσε πως… «τραγουδούν όλοι το ίδιο τραγούδι και μάλιστα με τους ίδιους στίχους»!

Αφησε, δε, αιχμές ότι «όταν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, οι γιατροί φοβούνται πως θα πάνε μέσα για αμέλεια στη διαδικασία και ιατρικά λάθη και γι΄ αυτό έχουν ενορχηστρωθεί κατά της πελάτισσάς μου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις