ΛΑΚΩΝΙΑ. Περιφερειακή σύμβουλος Λακωνίας η Μαργαρίτα Σπυριδάκου. Το πρόσωπο που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα γιατί όταν διαπίστωσε ότι δεν μοιράζεται το ίδιο όραμα με τον Περιφερειάρχη και επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτη Νίκα δεν δίστασε να ανεξαρτητοποιηθεί. Ήταν η στιγμή που ο Πέτρος Τατούλης διέβλεψε ικανότητες και προσόντα και από κοινού δρομολόγησαν συνεργασία και σήμερα κοινό αγώνα στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου, οδοντίατρος από τον Ασωπό Λακωνίας και πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, είναι εκ νέου υποψήφια, αυτή τη φορά στο συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη. Στη διακαναλική APELA – NOTOSPRESS συνέντευξή της, απαντά σε ερωτήσεις τόσο για την συνεργασία της με τον νυν όσο και με τον πρώην Περιφερειάρχη.

Δηλώνει ότι δικαίωμα στην πολιτική (πρέπει να) έχει ισότιμα η γυναίκα και κάθε πολίτης ανεξάρτητα από το αν έχει πολιτικές ή κομματικές «πλάτες». Χαρακτηρίζει αυταρχικό τον Παναγιώτη Νίκα και καταρτισμένο τον Πέτρο Τατούλη. Σημειώνει ότι αυτό που την ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η Λακωνία ώστε η επόμενη μέρα των εκλογών να δρομολογεί ήδη ένα καλύτερο μέλλον. Αναφέρεται σε μια σειρά έργων που επιβάλλεται να γίνουν, οδικά, αντιπλημμυρικά, λιμενικά, υποδομές πολιτισμού και προγράμματα επενδύσεων και όπως πάντα υπογραμμίζει την ανάγκη διαμόρφωσης ιδανικών συνθηκών για τα Αμεα στη Λακωνία.

Η συνέντευξη έχει διάρκεια 20 λεπτά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις