ΣΠΑΡΤΗ. Εδώ και καιρό οι σχέσεις του Γιάννη Καρμοίρη με την παράταξη της οποίας υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος είχαν παγώσει. Οι συνεχείς διαβουλεύσεις του επικεφαλής με πρόσωπα για την διαμόρφωση μετώπου εκλογών, προφανώς ώθησαν τον Γιάννη Καρμοίρη σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Καρμοίρης σε κάθε του τοποθέτηση ήταν σαφής και ειλικρινής αλλά παρ’ όλα αυτά ήρθε η ώρα που δεν ένιωθε άνετα ούτε και οικεία. Για τον συγκεκριμένο ο δρόμος ήταν ένας. Η αποχώρηση από την παράταξη και μοιραία και από επιτροπές και θεσμικά όργανα στα οποία συμμετείχε.

Ωστόσο ο Γιάννης Καρμοίρης είναι ένα από τους πιο συνετούς συμβούλους που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια και παραμένει ενεργός και ήπιος. Αυτονόητο είναι λοιπόν ότι η παραίτησή του δεν σημαίνει και απόσυρσή του από τα κοινά. Τουναντίον. Πληροφορίες του Notospress θέλουν τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να συζητά με την Ντία Τζανετέα για συνεργασία και ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της.

Θα είναι ο δεύτερος εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αργειτάκου που επιλέγει την αυτοδιοικητική πρόταση της Ντίας Τζανετέα. Πρώτος ήταν ο Νίκος Τσουκλέρης και απ’ ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Φωτογραφία: Apela.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις