ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Όταν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφθασε στο λιμάνι της Καλαμάτας και πλησίασε τις αποθήκες, ομάδα συγκεντρωμένων αποδοκίμασε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τη δεύτερη αργότερα να πηγαίνει προς το μέρος τους.

Οι συγκεντρωμένοι υποστήριξαν ότι είναι παράλογο η κ. Σακελλαροπούλου να συμφωνεί με το φράχτη στον Έβρο αλλά παράλληλα να στηρίζει τους μετανάστες.

Δείτε το βίντεο του tharrosnews.gr:

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτήν την ώρα 78 νεκροί και 104 διασωθέντες έχουν βρεθεί από το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου με τον αριθμό των αγνοουμένων να παραμένει άγνωστος και τους φόβους για πολύ περισσότερους νεκρούς να αυξάνονται συνεχώς.

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Καλαμάτας για ανάκριση ενώ στον νομό καταφθάνει ειδική ομάδα αναγνώρισης θυμάτων και καταστροφών, όπως και ιατροδικαστές από την Αθήνα για τη διαδικασία της νεκροτομή των θυμάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο σκάφους επέβαιναν περίπου 700 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι η επιχείρηση διάσωσης αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερους αριθμούς. Στόχος, προφανώς, είναι να αυξηθεί ο αριθμός των διασωθέντων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις