ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Σε βαρύ κλίμα έγινε η κηδεία του 52χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών που δολοφόνησε ένας 82χρονος στο χωριό Αγία Τριάδα της Ηλείας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Αγίας Τριάδας.

Ο 52χρονος αφήνει πίσω του την μητέρα του Γεωργία, τα αδέλφια του, τη σύζυγό του Αντωνία και τα τέσσερα παιδιά του, Γεωργία, Αντωνία, Αθανασία και Αντώνιο.

Αρχαία Ολυμπία: Προφυλακίστηκε ο 82χρονος που σκότωσε τον 52χρονο στην Αγία Τριάδα

Προφυλακίστηκε ο 82χρονος από την Ηλεία που δολοφόνησε με καραμπίνα, για λίγα μέτρα γης και μερικά πρόβατα, έναν 52χρονο κτηνοτρόφο, πατέρα 4 παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες πέρα από γείτονες είχαν και συγγένεια.

Ο αδερφός του ηλικιωμένου που συνελήφθη για την άγρια δολοφονία, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Πιάνει το κεφάλι του και ξεσπά σε κλάματα. Σε κατάσταση σοκ και ο αδελφός του θύματος.

Απείλησε και τον αδερφό του θύματος

«Έφτασε ο μακαρίτης ο αδερφός μου, δεν το περίμενε, είχε το τουφέκι και του λέει ‘έχεις κάνει τόσα και τόσα, χρωστάς κάτι αυτά, με έβγαλες κλέφτη’ και μετά του λέει ‘τέλειωσε’. Στα δύο μέτρα σχεδόν εξ επαφής».

Αφορμή για το φονικό ήταν ένα κομμάτι γης και μερικά πρόβατα. Ο δράστης, όπως περιγράφει ο αδελφός του θύματος, απείλησε με το όπλο και τον ίδιο.

«Μετά στράφηκε σε εμένα, αλλά δεν είχε άλλα φυσίγγια, τα είχε ρίξει στον μακαρίτη τον αδερφό μου, ένα νωρίτερα στα γίδια για να τα φοβίσει. Μετά πρόλαβα και του πήρα την καραμπίνα».

Όταν οι δύο συγχωριανοί συναντήθηκαν, άρχισαν να λογομαχούν.

Ο 82χρονος, όπως ομολόγησε, έβγαλε την κυνηγετική καραμπίνα και όπλισε. Τον πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα και σχεδόν εξ επαφής.

«Φύγανε τα γίδια του θύματος και μπήκανε στο διπλανό χωράφι. Δεν έπρεπε να φτάσει εδώ πέρα, απαράδεκτη η κατάσταση. Έφυγε ένας άνθρωπος με τέσσερα παιδιά», λέει μάρτυρας.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 82χρονο δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις