ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Τετάρτη (21/6) η Μαρία Φραγκή- Χαντζάκου περιόδευσε σε Θεολόγο, Σελλασία, Κονιδίτσα και Κλαδά ενώ παρευρέθηκε και στην εκδήλωση τιμής προς τους χορηγούς της Ομάδας Ρομποτικής «NorthSide» του 3ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, στην οποία ήταν προσκεκλημένη όπου και παρουσιάστηκαν οι εμπειρίες και τα επιτεύγματα της μαθητικής ομάδας ρομποτικής στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Όπως ανέφερε, «…τα παιδιά την Κυριακή των εκλογών φεύγουν για Αυστραλία και ευχόμαστε να γυρίσουν πλούσια εμπειριών και διακρίσεων.

Και όλοι εμείς την ίδια μέρα ψηφίζουμε για τις ζωές μας, το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.»

Σημείωσε η Φραγκή – Χατζάκου:

«Στις 25 Ιουνίου όλες οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει να ξαναγεμίσουν με πολλά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς. Δεν μπορούμε να πάρουμε ρίσκο με το μέλλον της χώρας και σήμερα μόνο η σταθερή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να εξασφαλίσει μέλλον, προκοπή και σταθερότητα.

Είναι πολύ σημαντικό η Νέα Δημοκρατία να έχει μια άνετη, μια λειτουργική, όχι οριακή, αυτοδυναμία ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμά της την επόμενη τετραετία. Και επειδή μπορεί να ανέβει ο πήχης της αυτοδυναμίας, γιατί μπορεί να έχουμε περισσότερα κόμματα στη Βουλή, πρέπει να έχουμε το καλύτερο δυνατό ποσοστό.»

Πρόγραμμα Περιοδειών

ΠΕΜΠΤΗ

22/6/2023

18:00 ΠΟΤΑΜΙΑ

18:30 ΓΟΡΑΝΟΥΣ

19:00 ΒΑΣΙΛΙΚΗ

19:30 ΑΡΝΑ

20:00 ΠΕΤΡΙΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

23/6/2023

20:00 ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ

ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ , ΤΟΛΜΗΡΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις