ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συγκλονίζουν τα μηνύματα για τον άτυχο 22χρονο Σπύρο Κολλιόπουλο από το Βέλο Κορινθίας που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/7), στον παραλιακό δρόμο, στο ύψος του Περιγιαλίου.

Όλα συνέβησαν όταν ο νεαρός οδηγός του δικύκλου (που επέβαινε και ο Σπύρος), υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα ο 22χρονος.

Η μοίρα του επεφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι καθώς ελάχιστα μέτρα από το σημείο που ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή είχε χάσει τη ζωή του ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Το 2020, ο Γιάννης είχε ανασυρθεί νεκρός από το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε στον ίδιο δρόμο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου για τον θάνατο του αδερφού του:

«Άντρακι μου, από εδώ και πέρα θα είμαι και Γιάννης και Σπύρος..Καλό παράδεισο αδερφέ μου, αιώνια η μνήμη σου».

Τρία χρόνια μετά, ο 22χρονος έχασε και τη μητέρα του η οποία κατέληξε σε ηλικία μόλις 50 ετών έχοντας νοσήσει βαριά από κορωνοϊό.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 22χρονου ο οποίος χθες το πρωί είδε νεκρό το παλικάρι του και την οικογένειά του να ξεκληρίζεται.

Όπως είπε ο θείος του 22χρονου στο protothema.gr, το σπίτι του 55χρονου έκλεισε μέσα σε 3 χρόνια...

«Το 2020 σκοτώθηκε ο αδελφός του με το αμάξι αυτός, μόνος του, στο Περιγιάλι. Το 2023 έχασαν τη μάνα τους, την Μαρία, από κορωνοϊό. Μέσα σε τρία χρόνια έκλεισε το σπίτι τους.

Τα 2/3 της ημέρας τα περνούσε στο νεκροταφείο ο πατέρας. Φαντάζεστε σε τι κατάσταση είναι τώρα», περιέγραψε ο θείος του αδικοχαμένου Σπύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 22χρονος είχε βγει βόλτα μαζί με ένα φίλο του σε παραλιακό μαγαζί της περιοχής και λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα ανέβηκαν στη μηχανή για να επιστρέψουν στο Βέλο.

Στο ύψος του Περγιαλίου, ο φίλος του, ο οποίος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα, γλίστρησε και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να πέσουν με μεγάλη ταχύτητα στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός σώθηκε με μερικές εκδορές αλλά ο 22χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Όλοι στο Βέλο κάνουν λόγο για ένα αξιαγάπητο παιδί που είχε πάθος με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Χθες (1.7.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κάτω Άσσος Κορινθίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός και επέβαινε ακόμη ένας 22χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.».

«Γιατί ρε Σπυράκο!»

«Η οικογένεια του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ θρηνεί, για την τόσο άδικη, για την τόσο ξαφνική απώλεια ενός δικού της μέλους ενός τόσο νέου παιδιού, του 21χρονου Σπύρου Κολλιόπουλου.

Που από μικρή ηλικία, αγωνιζόταν στα τμήματα της ομάδας μας, ξεχωρίζοντας τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όσο και για το ήθος του.

Όλη η ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Α.Σ. Ελλάς Βέλου (διοίκηση, προπονητές, παίχτες, φίλαθλοι) θέλουμε να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον πατέρα του Κώστα (που βιώνει την οικογενειακή τραγωδία, να χάσει μέσα σε τρία χρόνια την σύζυγό του Μαρία και από ατυχήματα τα δύο του παιδιά Γιάννη και Σπύρο).

Σπυράκο θα μας λείψεις, θα μας λείψεις πολύ!!!!

Μια υπόσχεση μπορούμε να δώσουμε, ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!!

Καλό ταξίδι !!!!!!!!!!»

Ανάρτηση για τον χαμό του 22χρονου έκανε και ο δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος:

«Υπάρχουν στιγμές που η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει όρια. Αμέτρητα και αναπάντητα γιατί. Ποιος μπορεί να καθορίζει έτσι την μοίρα μας. Ποσο μικροί είμαστε. Όλη την δύναμη, την αγάπη και την συμπαράσταση μας αυτή την ώρα στον συνάνθρωπο, στον φίλο μας και στους ανθρώπους που πονούν.».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα ποδοσφαίρου Άρης Βοχαϊκού, μέλος της οποίας ήταν ο Σπύρος:

«Η οικογένεια του Άρη Βοχαικου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Κολλιοπουλου. Τα πολλά λόγια είναι περιττά σε τέτοιες καταστάσεις. Σπυρο, ήρθες για πολύ λίγο, αλλά πρόλαβες να γίνεις ένας από μας. Καλό ταξίδι αδερφέ μας και καλό παράδεισο.».

Δήλωση έκανε και ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Μανάβης:

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τον πόνο και την θλίψη, που νοιώθω για τον άδικο θάνατο., του Σπύρου Κολιόπουλου απο το Βέλο. Του 20χρονου που άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Στο ίδιο σχεδόν σημείο που πριν λίγα χρόνια σκοτώθηκε ο μεγάλος αδελφός του. Ο Σπύρος πήγε και αυτός να συναντήσει την μητέρα τους Μαρία!

Τι λόγια να βρω για να πω στον πατέρα τους Κώστα; Ποιος μπορεί να τον παρηγορήσει; Ποιος να τα βάλει με αυτή την τόσο άσχημη μοίρα;

Καλό ταξίδι παλικαράκι μου! Καλό σου ταξίδι.».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις