ΣΠΑΡΤΗ. Τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης στην Ταϋγέτη επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Γ. Δούκας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Γεωργία Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου και Χρήστο Κανακάκο και την Πρόεδρο του Δικτύου Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα κα. Μπέσσυ Πολυζωγοπούλου.

Στις κατασκηνώσεις όπου αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται 100 συνολικά αγόρια από ολόκληρο το νομό Λακωνίας, ο κ. Δήμαρχος, διαπίστωσε ότι πραγματοποιείται θεάρεστο έργο καθώς αποτελεί διέξοδο διακοπών για πολλά παιδιά.

Ο επικεφαλής της κατασκηνωτικής περιόδου Αρχιμανδρίτης π. Ραφαήλ Τσάλτας, αφού ξενάγησε τα μέλη της Δημοτικής Αρχής στους χώρους των κατασκηνώσεων, σύστησε στα παιδιά τον κ. Δήμαρχο και εκείνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει αλλά και να διασκεδάσει μαζί τους.

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής παρακάθισαν σε δείπνο με τους μικρούς κατασκηνωτές, τους ομαδάρχες και τους υπεύθυνους της κατασκηνωτικής περιόδου - κέρασμα του κ. Δημάρχου.

Ακολούθησε διασκέδαση των παιδιών με dj τον οποίο επίσης μετά από σχετική άδεια των υπευθύνων των κατασκηνώσεων, προσκάλεσε στην κατασκήνωση ο Δήμαρχος κ. Δούκας.

Κατά την επίσκεψη του, ο κ. Δήμαρχος δήλωσε: «Πολύ χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσα νιάτα γεμάτα όρεξη και ενέργεια! Συγχαρητήρια στην Ιερά μας Μητρόπολη, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο και τον Πατέρα Ραφαήλ για τη γεμάτη στοργή και αγάπη δουλειά τους! Και όπως είπα στα παιδιά, όλες οι ασκήσεις που κάνουν και τα σπορ, τους δυναμώνουν! Και οι δυνατοί μπορεί να υπερασπισθούν όχι μόνο τη δική τους ελευθερία και το σωστό, αλλά και την ελευθερία και το δίκαιο των άλλων!».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις