ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία κατά τη διάρκεια της κηδείας της 52χρονης δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, η οποία άφησε ξαφνικα την τελευταία της πνοή στο διαμέρισμά της τρεις ημέρες πριν να γίνει μητέρα.

Το κλίμα στο χωριό ήταν βαρύ καθώς ακόμα και κάτοικοί του που δεν την γνώριζαν καλά, αλλά την είχαν συναντήσει όταν επισκέπτονταν την περιοχή, ήταν συγκλονισμένοι από τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου από εγκεφαλική αιμορραγία.

Η εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους γέμισε με πλήθος κόσμου και τα στεφάνια που έστειλαν, μεταξύ άλλων, η υπουργός Πολιτισμού Λινά Μενδώνη, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Alter Ego Media και το Βήμα που εργαζόταν, συναδέλφους και φίλους της Ίσμας Τουλάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο θάνατος της 52χρονης δημοσιογράφου προήλθε από εγκεφαλική αιμοραγία ενώ πιθανότατα είχε ανεύρυσμα το οποίο η ίδια δεν το γνώριζε.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν φίλοι και συνάδελφοί της, η Ίσμα Τουλάτου ήθελε να γίνει μητέρα όσο τίποτα και η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της ήταν για εκείνη το μεγαλύτερο όνειρό της.

Η συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα έφερνε στη ζωή το παιδί που κυοφορούσε. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο διαμέρισμα, όμως ήταν ήδη αργά. Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το μωρό της, με το νεογέννητο κοριτσάκι να νοσηλεύεται αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια, στη ΜΕΘ νεογνών του «Έλενα Βενιζέλου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις