ΠΑΤΡΑ. Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν γέφυρα που βρίσκεται στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας κατέρρευσε. Ο σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης, είχε προειδοποιήσει για την στατικότητα της συγκεκριμένης γέφυρας ήδη από το 2019!

Συγκεκριμένα, ο Άκης Τσελέντης, μετά την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα, με μια ανάρτησή του στο Facebook επεσήμανε πως πριν από 4 χρόνια είχε προειδοποιήσει για τη συγκεκριμένη γέφυρα.

Τότε είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την γέφυρα λέγοντας πως: «Σίγουρα κάποιους μεγάλους κινδύνους κρύβει η κατάσταση, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ;;;; Αν πέσει κάποιο κομμάτι στο κεφάλι ενός διερχόμενου οδηγού τι γίνεται;;;;;».

Δείτε την ανάρτηση του 2019:

«Βγαίνοντας από το τελευταίο τούνελ της περιμετρικής προς το Ρίο και στρίβοντας δεξιά για να κατέβεις προς το λιμάνι, στην διασταύρωση με τον δρόμο που έρχεται από το ΚΤΕΟ προς τον Στάδιο Τόφαλος, σταματάς να ελέγξεις γιατί έχει STOP. Αν κοιτάξεις ακριβώς απέναντι σου ψηλά στην γέφυρα, αντικρίζεις αυτό το θέαμα. Σίγουρα κάποιους μεγάλους κινδύνους κρύβει η κατάσταση, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ;;;; Αν πέσει κάποιο κομμάτι στο κεφάλι ενός διερχόμενου οδηγού τι γίνεται;;;;;

==>Ο ΟΑΣΠ ας σταματήσει τον «διακοσμητικό» του απαθή ρόλο και ας δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που οι πολίτες θα καταγγέλλουν αντίστοιχα περιστατικά και μετά να πιέζει τους αντίστοιχους υπεύθυνους φορείς να επεμβαίνουν αλλιώς να μετονομαστεί σε

Οργανισμό Αποδιοργάνωσης Σεισμικού Σχεδιασμου και Προστασίας της χώρας….

Σας υπενθυμίζω ότι όταν ΠΡΙΝ αρκετό καιρό επεσήμανα Αντίστοιχη κακοτεχνία σε γέφυρα στο φαληρικό Δ ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Σπρίτζης με έστειλε στον Εισαγγελέα Πειραιά!!!»

Η ανάρτηση για την κατάρρευση της γέφυρας:

«ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Κοιτάτε τι έγινε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΦΥΡΑ.
Φυσικά «ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ» για να αποσείσουν τις ευθύνες!!!
ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις