ΣΠΑΡΤΗ. Στη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο την διαχείριση κρίσεων προχώρησε ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Με Απόφαση Δημάρχου και με βάση τη σχετική Νομοθεσία, συγκροτείται Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων στο Δήμο Σπάρτης, με έδρα την Μαγούλα και επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Γεωργία Ζαχαράκη και αντικείμενο την διαρκή υποβοήθηση των μηχανισμών του Δήμου στη διαχείριση κρίσεων, την εφαρμογή του Σχεδίου ΙΟΛΑΟΣ και δράσεις πολιτικής προστασίας με στόχο την βελτιστοποίηση, τον προγραμματισμό και την αποτελεσματικότητα του Δήμου Σπάρτης.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας δήλωσε «χωρίς καμία επιβάρυνση για τον Δήμο, θωρακίζουμε και προστατεύουμε την περιοχή μας όσον είναι δυνατό, όχι μόνο μέσω τεχνολογίας και εξοπλισμού αλλά και με το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Συγκροτούμε Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων η οποία όχι μόνο θα υποβοηθά τον Δήμο στην αντιμετώπιση διαφόρων φαινομένων και κρίσεων, αλλά θα στηρίζει και όποιες άλλες δράσεις κρίνονται αναγκαίες.

Όλο το εκπαιδευμένο προσωπικό του Δήμου μας θα συμμετέχει στην Ομάδα, ώστε αξιοποιήσουμε όλη την εμπειρία και τη τεχνογνωσία των στελεχών μας!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις