ΝΕΑΠΟΛΗ. Μια ξεχωριστή συναυλία αγάπης και στήριξης του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ (Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια) θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Λυκείου Νεάπολης, την Κυριακή 13 Αυγούστου και ώρα 21:00.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη με συνοδεία εκλεκτών καλλιτεχνών αναλαμβάνουν να ανάψουν τη δική τους ΦΛΟΓΑ Αγάπης στις καρδιές όλων ευαισθητοποιώντας την κοινωνία και στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου.

Η διοργάνωση γίνεται από τον πολιτιστικό Σύλλογο Βατίκων ενώ μαζί τους συμπορεύονται και ενισχύουν την πολύ σημαντική αυτή προσπάθεια, το νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπου «Ο Νερατζιώνας», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Αποστόλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελίκας και ο Σύνδεσμος Νεαπολιτών «Τα Βάτικα».

Η προβολή και προώθηση της εκδήλωσης έχει ενισχυθεί από promo video που παρουσιάζουν συγκινητικές ερμηνείες τραγουδιών του Νίκου Πορτοκάλογλου, από ανθρώπους των Βατίκων με παιδεία και ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική.

Ο αγαπημένος και πολυτάλαντος Γιώργος Μπαρμπαγιάννης με την αρχιμουσικό Φανή Φερδιανάκη, τους μουσικούς της Φιλαρμονικής και τα υπόλοιπα μέλη της χορωδίας, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα όμορφο μουσικό σύνολο, χαρίζοντας μας υπέροχες ερμηνείες στα πλαίσια της διαφημιστική καμπάνιας της συναυλίας.

Πέτυχαν να μεταδώσουν στη κοινωνία χαμόγελο, όμορφη διάθεση και αισιοδοξία, καλώντας όλους εμάς να ακολουθήσουμε στις 13 Αυγούστου, σε μία «πτήση» αγάπης! Πού αλλού…; Μα φυσικά «Πάνω απ’ τα σύννεφα»!

Προπώληση Εισιτηρίων:

  • Τιμή Εισιτηρίου: Νεανικό (7-17 ετών): 10€ – Κανονικό: 12€ (προπώληση) – 15€ (ταμείο)
  • Νεάπολη: Κατάστημα «Έχω μια ιδέα» – Βιβλιοπωλείο «Η Γνώση» – Ξενοδοχείο «Αϊβαλί»
  • Μονεμβασία: Βιβλιοπωλείο «Χαρτί – Μολύβι»

Πηγή: monemvasianews.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις