ΤΡΙΠΟΛΗ. Μια μεγάλη διήμερη γιορτή για την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό θα είναι και φέτος οι «Λευκές Νύχτες» της Τρίπολης που θα πραγματοποιηθούν Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Αυγούστου.

Στη συνέντευξη τύπου, που δόθηκε την Παρασκευή 11 Αυγούστου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, την Αντιδήμαρχο κ. Ελένη Καρούντζου, τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμη Ζούζουλα, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας κ. Βασίλη Αθανασιάδη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεργασία αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία, που είχαν κάποια χρόνια πριν, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης για τη δημιουργία της Λευκής Νύχτας η οποία αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον Δήμο Τρίπολης.

«Το Επιμελητήριο Αρκαδίας όπως πάντα, έτσι και φέτος θα στηρίξει, οικονομικά και επικοινωνιακά τη Λευκή Νύχτα» τονίζει ο κ. Γιάννης Τρουπής και σημειώνει πως και φέτος το Επιμελητήριο θα «απλώσει» τη Λευκή Νύχτα όχι μόνο στο κέντρο, «κάνουμε μία προσπάθεια να στηρίξουμε και τις επιχειρήσεις στην πάνω αγορά, έτσι και φέτος θα υπάρχει πολλή μουσική και εκεί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο happening που θα ακολουθήσει λίγες μέρες μετά από τις Λευκές Νύχτες το «Tripolis Street Food Festival» την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Τρίπολης και την υποστήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις