ΛΑΚΩΝΙΑ. Ενόψει της λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφορών για την κατασκευή του Φράγματος της Κελεφίνας, ο Βουλευτής Λακωνίας, Θανάσης Δαβάκης, δήλωσε:

«Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωσή μου, η προθεσμία υποβολής προσφορών για την κατασκευή του Φράγματος της Κελεφίνας έληξε στις 14/9/2023 και στις 20/9/2023 ανοίχθηκαν οι υποβληθείσες προσφορές, προκειμένου καταρχάς να αξιολογηθούν από τεχνική και αμέσως μετά από οικονομική άποψη.

Σχετικά με το ζήτημα των δικτύων του φράγματος, που απασχολεί τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, βρισκόμαστε στο στάδιο της διαμόρφωσης των Τευχών Δημοπράτησης, προκειμένου να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Ο ανάδοχος που θα προκύψει, υποχρεούται να διαβουλευθεί με όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, για το σοβαρό ζήτημα των δικτύων.

Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την ταχύτερη ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας, προκειμένου να ξεκινήσει ένα έργο πνοής για τη Λακωνία.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις