ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από την ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 25.09.2023 ημέρα Δευτέρα, ως εξής:

  • Στην παραλία της ΓΙΑΛΟΒΑΣ , πλησίον παλαιού σχολείου ΓΙΑΛΟΒΑΣ και αντλιοστασίου «Μπαλαφούτης» και περιμετρικά αυτών , καθώς και πολυκατάστημα “Martins” και περιμετρικά αυτού , του Δήμου Πύλου-Νέστορος , από ώρα 08:30 έως 15:30.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 26.09.2023 ημέρα, Τρίτη ως κάτωθι :

  • Στις περιοχές , ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ , πλησίον Φρεάτων , Ι.Ν ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ , κοιμητηρίου, κοινοτικό αντλιοστάσιο , ΚΑΛΟΧΩΡΙ , ΡΟΜΙΡΙ Μεσσηνίας , του Δήμου Πύλου Νέστορος , από ώρα 08:00 έως 15:00.
  • Στην περιοχή , μεταξύ την συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους- Θράκης έως και τη συμβο-λή των οδών Θεμιστοκλέους – 3ων Ναυάρχων , από ώρα 08:00 έως 11:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις