ΝΑΥΠΛΙΟ. Ένταση σημειώθηκε σήμερα στα δικαστήρια του Ναυπλίου, όπου συζητούνταν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Ορφανός κατά του δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου αναφορικά με την εναπόθεση σκουπιδιών και περιττωμάτων έξω από το σπίτι του πρώτου.

Η συζήτηση που πραγματοποιούνταν στο δικαστήριο του Ναυπλίου για την υπόθεση με τα περιττώματα που πέταξε υποψήφιος στον σπίτι του νυν δημάρχου, φέρεται να εκτροχιάστηκε όταν ο κ. Ορφανός έχασε την ψυχραιμία του, μετά από ερώτημα του δικηγόρου, Αλέξη Κούγια σε μάρτυρα.

Ο κ. Ορφανός σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει χτυπώντας το χέρι στο έδρανο. Παρευρισκόμενοι, κυρίως υποψήφιοι, άρχισαν να φωνάζουν επίσης με τον πρόεδρο να ζητά τη διακοπή της διαδικασίας για λίγα λεπτά. Μάλιστα, σύμφωνα με το argolida24, στο σημείο παρενέβη και αστυνομικός ο οποίος εκτελεί την υπηρεσία του στο δικαστικό μέγαρο. Στη συνέχεια, στα δικαστήρια έφτασαν επιπλέον αστυνομικοί.

Μετά τη διακοπή, ο πρόεδρος ζήτησε να μην υπάρχουν όρθιοι εντός της αίθουσας. Σε νέα ερώτηση του κ. Κούγια προς τον μάρτυρα του κ. Ορφανού, υποψήφιος φώναξε έντονα από τη θέση του απευθυνόμενος προς το πρόεδρο του δικαστηρίου και προς τον κ. Κούγια.

Ο πρόεδρος, ζήτησε την απομάκρυνση και των καθήμενων με τη συζήτηση να διεξάγεται μόνο με την παρουσία των δικηγόρων, του μάρτυρα καθώς και ισχυρής αστυνομικής δύναμης που φρουρούσε την πόρτα εισόδου. Η υπόθεση πήρε τελικά αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις