ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών του Δήμου Καλαμάτας ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 29.09.2023.

  • Στην Καλαμάτα στην οδό Καλλιπατείρας πλησίον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και περιμετρικά αυτού, από ώρα 12:00 έως 16:00.
  • Στο Ασπρόχωμα, πλησίον κόμβου Ηρώων Πολυτεχνείου & Λεωφ. Αθηνών και περιμετρικά αυτού, από ώρα 13:30 έως 15:00.
  • Στη Νέα Είσοδο (Ηρώων Πολυτεχνείου) περιμετρικά της αερογέφυρας – Βιολογικός Καθαρισμός – Λιπασματοποίηση Μαργέλη – αρδευτικά Αποστολάκη και Μπουρνιά, καθώς και περιμετρικά της Πίστας Καρτ, από ώρα 08:00 έως 15:30.
  • Στην Καλαμάτα, στη συμβολή των οδών Λεωνίδου & Σανταρόζα και στις οδούς περιμετρικά (Βουλγαροκτόνου, Κορώνης, Παπανικολή, Ναυαρίνου & Υψηλάντου και περιμετρικά αυτών), από ώρα 12:00 έως 14:30.
  • Στην Καλαμάτα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους & Κανάρη και περιμετρικά αυτών (Σωκράτους, Βασ. Κωνσταντίνου, Φιλελλήνων, Πλάτωνος & Φαρών) από ώρα 08:30 έως 11:00.

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις