ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. το Σάββατο 30.09.2023 ως εξής:

  • Στην Καλαμάτα , στη συμβολή των οδών Αναγνωσταρά και Πολυβίου και στις οδούς περιμετρικά ( Σφακτηρίας , Βαλτετσίου , Γ.Αναπλιώτη , Καπετάν Κρόμπα και περιμετρικά) , από ώρα 08:00 έως 11:00.
  • Στην Καλαμάτα , στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Κορώνης και στις οδούς περιμετρικά (Αναλήψεως , Κανάρη , Σανταρόζα , Ασίνης ) και περιμετρικά αυτών , από ώρα 12:00 έως 14:00.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. την Κυριακή 01.09.2023 ως εξής:

  • Στην Καλαμάτα , στη συμβολή των οδών Αναγνωσταρά και Νικηταρά και στις ο-δούς περιμετρικά (Παυσανίας , Αριστομένους , Αβίας , Άγιος Νικόλαος , από ώρα 08:30 έως 11:00.
  • Στην Καλαμάτα , στην περιοχή που βρίσκεται η πλατεία Μαυρομιχάλη και στις οδούς πε-ριμετρικά αυτής (Αριστοδήμου , Άγιου Νικόλαου , Ναυτίλου , Μαντίκλου , Γρηγορίου) , από ώρα 12:00 έως 14:30.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις