ΣΠΑΡΤΗ. Προϋποθέσεις που θα εγγυώνται την κυβερνησιμότητα και ενδεχομένως τη συνεργασία θέτει η Αναστασία Κανελλοπούλου προς τους επικεφαλής που θα αναμετρηθούν στον Β γύρο των εκλογών. Οι κ.κ. Τζανετέα και Βακαλόπουλος καλούνται να απαντήσουν ποιο θα είναι το «κυβερνητικό» σχήμα στην περίπτωση εκλογής τους στον δήμο. Απ' αυτό θα εξαρτηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η προοπτική στήριξης τους από τα μέλη της Παράταξης «Σπάρτη Μπροστά».

Η επιστολή της Αναστασίας Κανελλοπούλου

«Αγαπητή κ. Τζανετέα, Αγαπητέ κ Βακαλόπουλε,

Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την μεγάλη διάκριση και εμπιστοσύνη που σας επεφύλαξαν οι δημότες της Σπάρτης και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα σας προσπάθεια που αρχίζει από σήμερα μέχρι την επόμενη Κυριακή.

Ως συνδυασμός που έλαβε από τους Σπαρτιάτες την σημαντική εντολή να τον εκπροσωπήσουμε στην επόμενη Δημοτική αρχή, θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε τα μέλη μας , αλλά και γενικότερα τους δημότες, αν θα στηρίξουμε συντονισμένα ή όχι κάποιον από τους δύο συνδυασμούς που θα επιδιώξουν να κόψουν το νήμα την επόμενη Κυριακή.

Για να πάρουμε την απόφασή μας αυτή ήδη ετοιμάζουμε τα δύο σενάρια της σύνθεσης του επόμενου δημοτικού συμβουλίου με βάση τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, προκειμένου να αξιολογήσουμε την γενικότερη σύνθεση του συμβουλίου, αλλά δεν το θεωρούμε αυτό αρκετό. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη πληροφόρηση. Συγκεκριμένα θα επιθυμούσαμε εφ’ όσον έχετε πάρει τις αποφάσεις σας , να μας ενημερώσετε ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας σας αν θα είστε η/ο επόμενη/επόμενος Δήμαρχος Σπάρτης.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιους από τους εκλεγμένους συνεργάτες σας θα ορίσετε στην πρώτη αυτή κρίσιμη περίοδο ανασυγκρότησης του Δήμου μας ως:

  • Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
  • Αντιδήμαρχο Οικονομικών
  • Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων
  • Αντιδήμαρχο Καθαριότητας
  • Αντιδήμαρχο Τουρισμού και
  • Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Και βέβαια δεν εννοούμε ότι αυτή θα είναι η ονομασία των Αντιδημάρχων σας , αλλά μας ενδιαφέρει ποιος θα αναλάβει το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ελπίζουμε να αντιλαμβάνεστε ότι η υποστήριξη των συμφερόντων του Δήμου και ιδιαίτερα της πόλης μας ξεπερνάει κατά πολύ τις προσωπικές σχέσεις και πρέπει να στηρίζεται στην αξιολόγηση του σχήματος που θα αναλάβει την ηγεσία του Δήμου και ιδιαίτερα του δημοτικού Συμβουλίου. Ως εκ τούτου η γνώση του σχήματος που θα διοικήσει και θα έχει τον αποφασιστικό ρόλο για τα θέματα του Δήμου είναι για εμάς προϋπόθεση για να προσφέρουμε την στήριξή μας ως ομάδα.

Αν δεν είναι δυνατόν από την πλευρά σας να μας ενημερώσετε σχετικά, τότε φοβόμαστε ότι θα πρέπει να εκτιμήσουμε και να ψηφίσουμε με άλλα κριτήρια , πιο προσωπικά, τα οποία θα επιλέξει ο καθένας από εμάς μόνος του.

Και πάλι καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις