ΣΠΑΡΤΗ. Η επικεφαλής της Παράταξης «Σπάρτη Νέα Πορεία» Ντία Τζανετέα σε μήνυμά της συγχαίρει τον νέο δήμαρχο Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλο και δεσμεύεται στους συνεργάτες και στους πολίτες ότι τίποτα δεν θα αφήσει στην τύχη, θα είναι σύμμαχος για κάθε καλό του δήμου και Άγρυπνός φρουρός όταν το καλό κινδυνεύει

«Εδώ και 4 μήνες δώσαμε έναν έντιμο, επίμονο και φωτεινό αγώνα. Όραμά μας να οδηγήσουμε τους ανθρώπους του Δήμου Σπάρτης σε μια νέα πορεία ζωής, προόδου και ευημερίας. Δεν συμβιβαστήκαμε με την μετριότητα, δεν συνθηκολογήσαμε με την στασιμότητα. Συνθέσαμε δυνάμεις, ιδέες και όνειρα.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνεργάτες του συνδυασμού μας «Σπάρτη Νέα Πορεία» για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τον καλό αγώνα που δώσαμε.

Οι πολίτες αποφάσισαν και μας έδωσαν την εντολή για τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ευχαριστώ όσους πολίτες αντιλήφθηκαν το όραμά μας και στον Α΄και στον Β’ Γύρο των εκλογών και μας στήριξαν.

Όπως πάντα, θα ανταποκριθούμε στο καθήκον με αίσθημα ευθύνης και όραμα μια Σπάρτη που πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη και να είναι δυνατή.

Δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη.

Θέλω να συγχαρώ τον επικεφαλής του συνδυασμού «Σπάρτη Μαζί» νέο δήμαρχο της Σπάρτης κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο, να του ευχηθώ καλή δύναμη και να δεσμευθώ, εξ ονόματος όλων των συνεργατών μου, ότι θα μας βρει συμμάχους στο καλό του Δήμου και ακοίμητους φρουρούς αν αυτό ποτέ απειληθεί».

Ντία Τζανετέα

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Σπάρτη Νέα Πορεία»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις