ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Φίλιππος Πήλιουρας, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου εκφράζει την λύπη του που όλη τη ζωή του στήριζε τη Νέα Δημοκρατία. Οι εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως αναφέρει, απέδειξαν ότι η Παράταξη πλέον δεν έχει ούτε αρχές ούτε αξίες.

Το μήνυμα Πήλιουρα

«Αγαπητοί συμπατριώτες, Λάκωνες και Λάκαινες φίλες και φίλοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για την τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε Περιφερειακό Σύμβουλο στις προ ολίγων ημερών Περιφερειακές εκλογές.

Αυτα πού συνέβησαν καθ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν έχουν προηγούμενο και τούτο γιατί ο Πρωθυπουργός, ο τέως Πρωθυπουργός, το Υπουργικό Συμβούλιο (62 ζωή να έχουν) η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ και ολόκληρος ο κομματικος μηχανισμός απροκάλυπτα χρησιμοποίησαν απαράδεκτες μεθόδους προκειμένου να επηρεάσουν την ελεύθερη βούληση του εκλογικού σώματος. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο κ. Βορίδης στη Σπάρτη, ο κ. Γεωργιαδης στο Χαλάνδρι, ο κ Αυγενάκης στη Λάρισα και πολλά άλλα.

Λυπάμαι που όλη μου την ζωή στήριζα αυτή την παράταξη, γιατί πίστευα ότι είχε αρχές και αξίες. Δυστυχώς έπεσα έξω.

Μετά από όλες αυτές τις μεθοδεύσεις μπορεί ο κ. Πτωχός να εξελέγη, όμως ο κ.Πέτρος Τατουλης είναι και θα παραμείνει στη συνείδηση των πολιτών ως ο μεγάλος νικητής, γιατί πάλεψε μόνος του, χωρίς δεκανίκια και προστάτες και πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα.

Από αυτές τις γραμμές θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πέτρο Τατούλη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του και όλοι μαζί να κάνουμε τον αγώνα, τον έντιμο αγώνα, για το καλό αυτού του τόπου.

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπατριώτες.

Υπόσχομαι και δεσμεύομαι, από την θέση πού εσείς μου δώσατε, να αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις, για όλες τις κοινωνικές ομάδες τού τόπου μας.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις