ΠΑΤΡΑ. Tο Pink the City, σήμερα, παίρνει τη θέση του ξανά στους δρόμους της Πάτρας! Ο ροζ περίπατος της Πάτρας για 11η χρονιά στέλνει μήνυμα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας «βάφει» ξανά την πόλη ροζ με σκοπό να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να αναδείξει την τεράστια αξία και σημασία της Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού.

Με την εκδήλωση αυτή κορυφώνονται οι δράσεις του συλλόγου για τον μήνα Οκτώβριο, μήνα διεθνώς αφιερωμένου στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στις 10.30 π.μ. στα Ψηλαλώνια θα ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Πρέσβειρα Τιμής του Pink the City, Χριστίνα Λαμπίρη, με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας «Τalking Ηands». Την εκδήλωση θα ανοίξει το Σύνολο Κρουστών της τάξης του Γιώργου Λαμπράκου του Ωδείου Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας. Θα ακολουθήσουν:

-Παρουσίαση χορογραφίας από την Χορευτική Ομάδα «Salsa Mentes».

-Χαιρετισμός της προέδρου του «Άλματος Ζωής» Ν. Αχαΐας, Αγγελικής Στεφανάκη.

– Λοιποί χαιρετισμοί (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμαρχος Πατρέων, 6η ΥΠΕ, Πρόεδροι ΣΓΚΜ «Άλμα Ζωής»).
– Παρουσίαση δημιουργών του φετινού εικαστικού του Pink the City.

– Δρώμενο με τίτλο « Εσύ κι Εγώ… Μαζί».

-Χορογραφία – Ζέσταμα από το DFF Studiο.

– 11:30 π.μ. Εκκίνηση περιπάτου.

Μουσική κάλυψη εκδήλωσης: DJ Τάκης Νιάρος.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα προπορεύεται η Χορευτική Ομάδα της Μαρίας Σιολέ «Rising Flames». Στην Κεντρική Κλίμακα του Δικαστικού Μεγάρου η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας θα χαιρετίζει τους συμμετέχοντες περιπατητές. Στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου η Ομάδα «Κρουσταλήτες» θα δίνουν τον ρυθμό με τα κρουστά τους για την τελική ευθεία.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΛΟ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

H τελετή λήξης θα γίνει στον μόλο της Αγίου Νικολάου με βράβευση των πολυπληθέστερων ομάδων από τις 4 κατηγορίες Ομαδικών Εγγραφών (Εκπαιδευτική Κοινότητα, Ιδιωτική Πρωτοβουλία, Επιχειρήσεις, Σύλλογοι-Σωματεία), κλείσιμο εκδήλωσης και σχολές χορού «KEEP DANCING PATRAS».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις