ΑΧΑΪΑ. Τα αποτελέσματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης στο πρώτο παιδί, που έφυγε από τη ζωή στην Κάτω Αχαΐα, φέρνει στο «φως» ο Alpha. Όπως αναφέρεται, αιτία θανάτου του βρέφους ήταν η διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας.

Η διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας, όπως αναφέρεται στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής, είναι μία ασθένεια από την οποία νοσούν αρκετά παιδιά, όπως το συγκεκριμένο στην Αχαΐα.

Αφού τα αποτελέσματα της ιστοπαθολογικής έγιναν γνωστά, τώρα αναμένεται ο αρμόδιος ιατροδικαστής να τα διαβιβάσει στην αρμόδια εισαγγελία, που διεξάγει την έρευνα. Έτσι, αποκλείεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος τρίτου.

«Θα σταθώ στα πόδια μου»

Η 23χρονη μητέρα, η οποία έχασε δύο βρέφη μέσα σε 15 μήνες, βρήκε στήριξη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Η κοπέλα μίλησε στον Alpha λέγοντας πως «με την κομμωτική θα ασχοληθώ με τα άλλα δεν τα πάω καλά», ενώ απάντησε καταφατικά στην ερώτηση για βοήθεια από κοινωνική λειτουργό.

«Θα σταθώ στα πόδια μου» δήλωσε επίσης η 23χρονη.

Τι ζήτησε στην κατάθεσή της η μητέρα

Στο Αστυνομικό Τμήμα στο Βραχάτι Κορινθίας μετέβη το Σάββατο (28/10) η 23χρονη μητέρα από την Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να καταθέσει για τους θανάτους των δύο παιδιών της, ηλικίας 2 μηνών και 20 ημερών, σε διάστημα 16 μηνών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το pelop.gr, η νεαρή μητέρα από την Αχαΐα, για την οποία έκανε έκκληση ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» να μην στοχοποιείται, πήγε να καταθέσει σχετικά με τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της.

Η μητέρα αναφέρθηκε στη συμπτωματολογία που παρουσίασε το δύο μηνών βρέφος πριν φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με την συμπτωματολογία που περιέγραψε, το βρέφος παρουσίαζε σπασμούς παρεμφερείς με αυτούς ενός επιληπτικού ατόμου. Μάλιστα, όπως επισημαίνει η δικηγόρος της Βούλα Δημητριάδου, νοσηλευόταν σε δίκλινο δωμάτιο, μαζί με άλλο ένα βρέφος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις