ΣΠΑΡΤΗ. Στις 20 Οκτωβρίου 2023, το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου υποδέχθηκε τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες με μια εκδήλωση που είχε ως στόχο να τους ενημερώσει για το Tμήμα και να τους προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για το μέλλον τους.

Ο Πρόεδρος του τμήματος, αναπληρωτής καθηγητής Παναγιώτης Κόκκινος, καλωσόρισε τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες και τους μίλησε για τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης στον τομέα των ψηφιακών συστημάτων, καθώς και για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που τους περιμένουν.

Ο σύμβουλος καθηγητής, επίκουρος καθηγητής Γ. Λιαπέρδος, παρουσίασε στοιχεία σχετικά με την υποστήριξη που οι φοιτητές μπορούν να απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ενισχύοντας έτσι την εκπαιδευτική τους εμπειρία.

Η υπεύθυνη της γραμματείας, κα. Μ. Μάκκα, παρουσίασε τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής γραμματείας που παρέχονται στους φοιτητές, διευκολύνοντάς τους στα διοικητικά τους θέματα.

Επιπλέον, το μέλος της ΕΤΕΠ του τμήματος, κ. Κ. Κουτράκης, ενημέρωσε τους φοιτητές για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστήμιο, ενισχύοντας την πρόσβασή τους σε πληροφορίες και υπηρεσίες.

Τέλος, οι κυρίες Λάγγα και Αλεξάκη παρουσίασαν τη φοιτητική μέριμνα και την υπηρεσία "wecare," προσφέροντας υποστήριξη και προστασία στους φοιτητές, ενθαρρύνοντας έτσι την ψυχοκοινωνική τους ευημερία.

Στην αρχή της υποδοχής, το μουσικό σχήμα "Taigetus" από το μουσικό σχολείο Σπάρτης πρόσθεσε μια μουσική νότα στην εκδήλωση, δίνοντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην υποδοχή.

Η υποδοχή των πρωτοετών στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αποτέλεσε μια επιτυχημένη εκδήλωση που ενίσχυσε τον δεσμό των νέων φοιτητών με το Τμήμα και το Πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις