ΗΛΕΙΑ. Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σε αρκετές περιοχές της Ηλείας σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από τις διακοπές ρεύματος είναι:

  • Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από ώρα 8:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ. σε περιοχές του δήμου Πηνειού: Στην Λυγιά και συγκεκριμένα αρδευτίκά Γλύφας προς Αρκούδι, κάμπινγκ Φλίγκου και Θεοδωρόπουλου, οικισμοί Αρκούδι και ταβέρνα ΑΜΒΡΟΣΙΑ, ΜΟΥΡΤΖΙΝΗ και αρδευτικά Φλίγκου.
  • Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου άπω ώρα 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. σε περιοχές του δήμου Πύργου: Στο Σαλμώνη και συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από σταθμό ΟΣΕ, Κάτω Σαλμώνη, αντλιοστάσιο Σαλμώνης.
  • Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από ώρα 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. σε περιοχές του δήμου Πύργου: Στον Πύργο και συγκεκριμένα στην οδό Καταραχίου εκατέρωθεν έως τέρμα εκπαιδευτήρια Ρήγα, περιοχή Αγίας Μαρίνας, αντλιοστάσια ΓΟΕΒ Γ1, Γ2, Γ3, περιοχή Ροφιά, Μούτελη, Σκοπευτηρίου, Σπιάτζας, Λέτρινας και Σαρακίνας.
  • Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από ώρα 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. σε περιοχές του δήμου Πύργου: Στο Αγρίδι χωριό, περιοχή γύρω από ελαιοτριβείο Λιμπερόπουλου καθώς και το ΦΒ Κραγκούνη – Κατσιγιάννη και όλων των αγροτικών περιοχών αυτών.
  • Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από ώρα 8:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ. σε περιοχές του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: Στο Κούμανι χωριό, βενζίνες Μπενέτση Νεοκλή αρτοποιείο Καρκούλια, φαρμακείο Μπαχούρου, ξυλουργείο Λινάρδου, Φολόη χωριό καθώς και όλα τα ποιμνιοστάσια αυτών.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ οι διακοπές ρεύματος πραγματοποιούνται για έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Παράλληλα, όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις