ΣΠΑΡΤΗ. Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας που εδρεύει στην πόλη της Σπάρτης, ολοκλήρωσε φέτος τα τέσσερα έτη επιτυχημένης λειτουργίας του συνεχίζοντας να κρατά τα σκήπτρα στις βάσεις εισαγωγής μεταξύ των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ανοδική πορεία της βάσης του Τμήματος από το έτος ίδρυσής του και το πλήθος των φοιτητών που επιλέγουν για τις σπουδές τους το Τμήμα, αποτελούν την ηχηρή απόδειξη των υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών και επιστημονικών υπηρεσιών, στόχων και αρχών του Τμήματος.

Με στόχο την παροχή επιστημονικών γνώσεων - εξελίξεων στην επιστήμη της Φυσικοθεραπείας, και στις Επιστήμες Υγείας γενικότερα, καθώς και στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και προβολής του Τμήματος στην τοπική κοινωνία, διοργανώνεται η 2η Επιστημονική Διημερίδα στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2023 με τίτλο: «Σύγχρονες προσεγγίσεις στη Φυσικοθεραπευτική παρέμβαση»

Στην Επιστημονική Διημερίδα θα δοθούν διαλέξεις από διακεκριμένους εισηγητές –ομιλητές και θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες θεματικές:

  • Εκπαιδευτικές και Επαγγελματικές Προοπτικές στη Φυσικοθεραπεία
  • Νέες Τεχνολογίες – Εφαρμογές στις Επιστήμες Υγείας
  • Ο ρόλος του φυσικοθεραπευτή στην ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας
  • Διεπιστημονική προσέγγιση στη θεραπευτική άσκηση
  • Διεπιστημονική Προσέγγιση στην Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, μετά τη λήξη της Διημερίδας, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Ορκωμοσίας των πρώτων αποφοίτων του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις