ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 30.11.2023 ημέρα Πέμπτη, ως εξής:

  • Στην έξοδο της Μεσσήνης , στην περιοχή περιμετρικά της αποθήκης ΑΣΟ (Πάρκινγκ Δήμου Μεσσήνης) , στο 3ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό , στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, στο 2ο Γυμνάσιο Μεσσήνης , στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης , στο Νεκροταφείο Μεσσήνης , στο 3ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης , στο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης , στις Εργατικές κατοικίες , στο 1ο Δημοτικό παιδικό σταθμό Μεσσήνης και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Μεσσήνης , από ώρα 08:00 έως 16:00.

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις