ΑΧΑΪΑ. Το σκυλάκι που εγκαταλείφθηκε να πεθάνει δεμένο, νηστικό και χωρίς νερό, σε δέντρο στο δάσος της Στροφυλιάς στην Αχαΐα συγκινηνεί όλη την Ελλάδα.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους μετά την κακοποίησή του είναι συγκλονιστικός.

Είναι χωμένο στην αγκαλιά του σωτήρα του επιδιώκοντας να τον κοιτά και να τον αγγίζει και στις δύο συνδέσεις του Mega στα αντίστοιχα ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή Live News.

Oι εθελοντές της «Φιλοζωϊκής Κρεστένων Νοιάζομαι» είναι αυτοί που έτρεξαν για το σκυλάκι μετά την ειδοποίηση που έλαβαν ότι σκυλάκι «είχε δεθεί με αλυσίδα και σπάγκο και είχε αφεθεί για να πεθάνει».

Όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή Live News ο Διονύσης Λιαρομάτης, πρόεδρος της φιλοζωικής, αρχικά είχε δεχτεί κλήση από άτομο, το οποίο ανέφερε ότι εντόπισε ένα σκυλί δεμένο πολύ σφιχτά.

κ. Λιαρομάτης έσπευσε στο σημείο, όπου βρήκε το σκυλάκι αλυσοδεμένο. Όπως είπε, κανένας δεν γνώριζε ή είχε δει τον δράστη αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Η φιλοζωική κατάφερε να λύσει το σκυλάκι και στη συνέχεια πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Η Ίντα, το όνομα που έδωσαν στο σκυλάκι, είναι κακοποιημένη και υπέστη ασιτία.

Το σκυλάκι παρακολουθείται από κτηνίατρο και εκτιμάται πως βρισκόταν αλυσοδεμένο εκεί για αρκετές ημέρες.

Ο κ. Λιαρομάτης από την ημέρα που βρήκε την Ίντα πηγαίνει πόρτα πόρτα και ψάχνει να βρει σε ποιον μπορεί να ανήκει η σκυλίτσα.

Παράλληλα ψάχνουν να βρουν ποιος έδεσε τη σκυλίτσα με συρματόσχοινο και την εγκατέλειψε στο δάσος της Στροφυλιάς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις