ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Με απόφαση του Δημάρχου Ελαφονήσου κ. Άγγελου Τσιριγωτάκη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (3/1) ο ορισμός των Αντιδημάρχων σε θέσεις ευθύνης. Η δημοτική αρχή ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Ελαφονήσου, με θητεία από σήμερα μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2024, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

  1. Την κ. ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Τύπου, Περιβάλλοντος, Τουρισμού , Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
  2. Tον κ. ΑΡΩΝΗ ΜΙΧΑΗΛ του Παναγιώτη καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ανάπτυξης, Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας Εργαζομένων
  3. Tον κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ του Ελευθερίου καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Ηλεκτροφωτισμού, Υδρευσης και Καθαριότητας.
  4. Τον κ. ΜΕΝΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ του Αντωνίου άμισθο Αντιδήμαρχο Γενικών καθηκόντων.

Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή οποτεδήποτε Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχαήλ Αρώνης που αναπληρώνει το Δήμαρχο, όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Χριστόφορο Μεντή του Αντ. και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Αρώνη.

Οι άμισθοι αντιδήμαρχοι δεν δικαιούνται αντιμισθίας ή οποιασδήποτε άλλης οικονομικής απολαβής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις